reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
ja mam doslownie tak samo..a wiesz na pocieszenie powiem ci jeszcze ze przy Julce mialam to samo a wiec mozesz sie nastawic ze w kolejnej ciazy bedziesz tez tak miala..
A bola Cie oba?? bo mnien tylko prawe..i co najlepsze nawet brzuszek mam krzywy u góry..te zebra jak gdyby z prawej strony sa zapadniete..:/

boli tylko prawe... kiedys bolaly jakby oba a teraz tylko i wylacznie prawe
bol jakby ktos zelazkiem przypalał ...

sliczny brzunio :-)

Asionek szczupla bylam dosc

tak sobie teraz ogladam fotki na ktorych ja juz brzuch widzialam u siebie i go fotografowalam , normalnie szczam po gaciach :-D
6gzv6e.jpg

dggy28.jpg

hehe ja tez ogladalam ostatnio takie fotki i sie smialam sama z siebie :)
a pozniej dpl , ze taka chudzinka bylam bez brzucha hehe

Asia,bana dla atram!!!!Ona miała zakaz pokazywania brzucha!!!!!
Nie można tak dołować innych koleżanek z forum:)))))))

e tammmm ban .... przeciez wszystkie piekne i zgrabne jestesmy :))

27 tydzień i domek Naszego Antka :-)

Zobacz załącznik 370736

slicznie !!

no to ja się dzisiaj nudziłam....Zobacz załącznik 370843to ja grubasek i moje szkraby....:-)

no brzusio juz spory , ale w koncu 2 tam siedzi :)
ja juz tez wsumie mam duzy brzuch , na szkole rodzenia najwiekszy , a laski rodza przedemna :/
tak bywa hehe

ja wam pokaze zdjecie z wczoraj jak wychodzilismy do znajomych, ale pokazje tylko po to ze moze bedziecie zainteresowane tymi jumpsuitami z nexta, bo wygladaja czadowo na brzuszkach, wszytscy mi wczoraj slodzili ze wygladam zawaliscie, wiec laski do nexta po kombinezonki wioo :)
tylko mi małż nogi uciol jak zwylke heheh
2006vsh.jpg

bardzo fajny ten kombinezon :) tylko , ze u nas za upalnie na cos takiego :/ dupsko by mi sie zapocilo hehe
najlepiej to sukienki i to mega leciutkie i przewiewne ...

super sesja :)

reklama
Do góry