reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

reklama
Jak zwykle żadko zaglądam, ale chociaz tyle:):):):)

Cyśka
- własnie wczoraj sie mierzyłam i tez mam 107 ... tak w ciagu miesiaca powiekszył sie o 3-4 cm.

Slicznie wygladacie z tymi brzuszkami.

u mnie przed świętami było dokładnie 111 :-D więc rośniemy rośniemy ;-)
szukam właśnie jakiegoś możliwego zdjęcia ze Świąt, ale na każdym wyglądam jakoś ... grubo? :-D
Strasznie się zmieniłam ... ale nic to.

2.jpg

Zmęczona, ale jeszcze zipię ;-)
1.jpg

Ostatnia edycja:
Jakoś twarz mi się zmieniła :-D dopiero te zdjęcia mi to pokazały :-p
jednak dziękuję :-) cały czas myślałam, że włosy za ciemne, mimo iż patologia twierdził inaczej. Widzę, że nie tylko on ;-)

Dee- pieknie, u nas nie ma grubej ciezaroweczki, nasze dzidzie poprostu sa dorodne.
mi za to w piatek siostra zrobila zdjecie jak sie objadalam platkami z mlekiem i kubek postawilam na brzuchu bez trzymanki.Jak tylko bede u mamy i sciagne od niej z lapka zdjecia to sie pochwale moim malym stoliczkiem :-)

reklama
Dee super wygladasz!

a ja tez dopiero jak na swieta zrobilismy kilka zdjec to zobaczylam jak sie zmienilam i sie poplakalam jaka ja duza jestem :(

jak dorwe zdjecia z aparatu siostry to jakies wrzuce!

Do góry