reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

A oto my sprzed tygodnia :-p dzisiaj zrobię bardziej aktualne :-p

Załączniki

• 21tydz d.jpg
    21tydz d.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 123
  • 21tydz f.jpg
    21tydz f.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Natalia26 kochana a nie taki duzy masz fajowy brzusio damy rade do tego 8 miesiac HEHEHEH najwyzej bedziemy sie toczyc ,a jezli mowa juz o duzych brzuszkach to wkurza mnie jak przyjdzie jakas stara klientka i do mnie z zapytaniem:a w ktorym mesiacu jest pani a ja do niej ze 25 tydz a on a do mnie ALE ma pani durzy brzuch ,a ja do nie i wie pani co i bede miala jeszcze wiekszy:angry: co kobieta to inny brzuszek hehehheh

i bardzo dobrze jej powiedzialas he he mi tez oststnio sasiadka wystrzelila''Dzien dobry natalko oooo jaki duzy brzusio w tym miesiacu rodzisz?a ja jej na to nie sasiadko kochana w lutym:wściekła/y:w lutym?????tak w lutym a ona cisza i patrze a ona liczy widzialam po jej minie jak liczy luty 9miesiac styczen8miesiac grudzien 7miesiac nie wytrzymalam i mowie Pani Grazynko niech sie pani tak nie wysila i nie liczy za ponad trzy miesiace urodze ona jak sie zmieszala mina niesamowita no i dodam ze najwieksza plotkara na osiedlu:)he he

reklama
Do góry