reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

Poroniona też już od wielu lat się zastanawiam gdzie ona jest;P Taka już moja uroda mała pupa, małe piersi cała jestem dosyć drobna:) Niestety nie można mieć wszystkiego...Kobiecych krągłości u mnie niewiele, chociaż nie powiem teraz biust mi rośnie bardziej niż brzuch i na razie dobrze mi z tym:)

reklama
brzusio na lezaco 19 tydzien
im8gvq.jpg

brzusio tydzien 20 i 6 dzien
eqe59d.jpg
,
2po88kl.jpg

Paluszek bo w końcu ciąza to ma być wspaniały okres :))
zdrówka wszystkim zyczę oby wszystkie choroby infekcje i inne dolegliwości nie psuły nam nastroju i radości z tego okresu w zyciu

Agatulka, Pluszacze powiem tyle - wow! A myslalam ze ja mam juz duzy brzuszek jak na 19 tydzien.. ale widze ze Wy macie zdecydowanie wieksze! Sliczne :-)

Śliczne brzusie ;)

No to czas i na mój ;)

16 tydzień // 21 tydzień (20 tydzień według USG)

Załączniki

• m
    m
    10,8 KB · Wyświetleń: 82
  • chatka mojego szkrabka.JPG
    chatka mojego szkrabka.JPG
    16,7 KB · Wyświetleń: 75
  • 20 tydzień.jpg
    20 tydzień.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry