reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

reklama
Fajne macie domki dla swoich maluszków ;)

A o to mój domek, zdjęcie z dzisiaj - 27 tydzień :D

Załączniki

• ja 27 tydz.jpg
    ja 27 tydz.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 129
mama pikny brzunio:D
mój jest mały jak wstaję, a jak tylko coś zjem, to zaraz się robi dwa razy większy:/ jak dorwę aparat to wrzucę i mój:)

Olcia superaśny brzunio, Ty się martwisz że za mało nawadze przybierasz a widzę że brzunio pięknie rośnie. Teśknie do czasów kiedy miałam taką gładziutką skórę na brzuszku:) teraz z gołym brzuchem nigdzie sie nie pokazuje - wbrew pozorom najgorsze boki

mama2006
ciężarówka pełną parą;) swoją drogą ładną tapetę masz, zawsze wszystkim wciskałam bo uniwersalny bardzo ten wzór i do wielu wnętrz pasuje:)

Digitalis- kurcze ja to się modlę, żeby nie popękać za bardzo :-). Wiem, że najważniejsze jest, żeby dzidziuś był zdrowy, ale żadna młoda mama mi nie powie, że rozstępy nie są straszne :-(

OLCIALOCIA ja mam ogromne rozstępy zrobiły mi się po pierwszej ciąży mimo że przytyłam tylko 9 kg w drugiej dosłownie kilka a teraz nawet się tym nieprzejmuję.Szczerze mówiąc wolę rozstępy niz oponę na brzuchu bo jeszcze mogę załozyć obcisłe ubrania.Także rozstępami niemasz co się przejmować obyś oponki niemiala.Ja mimo że w drugiej ciąży przytyłam 25 kg to potem brzuszek miałam płaski.

rozstępami zbytnio sie nie przejmowałam, bo całą ciąże ich nie miałam i dopiero w szpitalu mi skóra popękała bo nie wzięłam nawet oliwki a spędziłam tam chyba z 5 dni przed porodem. Same rozstępy w sobie nie są problemem dopóki człowiek nie uświadomi sobie że to zostaje na całe życie.

Anek M u mnie oponki nie było, ale skóra pod brzuchem zwisała a wszelkie kremy ujędrniające niestety niewiele dawały.

reklama
Do góry