reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To może od razu stroje kąpielowe w stylu pianek dla nurków? :-D
Moja siostra po ciąży była chudsza niż przed, więc nadzieja jest. A rozstępy dziewczęta zbledną ;-)

Ja mimo 16 kg narazie nie mam rozstepow oprocz takich jasnych na posladkach z czasow dojrzewania :D za bardzo dupsko roslo. Kupilam dwa kolejne smarowidla, jedno to skoncentrowany krem z palmersa a drugi to tanszy odpowiednik bio oilu. Chyba musze przestac wychodzic z domu tylko sie namaszczac :D bo jest napisane na obu zeby sie 3 razy lub wiecej smarowac dziennie ;) kurcze boje sie ze popekam przed porodem samym :(... Wiem ze cycki bede miala zniszczone ale mozna je zapakowac w biustonosz a brzuch... ? Wy macie jakies ciazowe rozstepy na brzuchu? Jestem ciekawa czy mimo sklonnosci do rozstepow tak jak np ja mam od dojrzewania da sie ich uniknac smarujac sie kilka razy dziennie roznymi kosmetykami?

Ja mimo 16 kg narazie nie mam rozstepow oprocz takich jasnych na posladkach z czasow dojrzewania :D za bardzo dupsko roslo. Kupilam dwa kolejne smarowidla, jedno to skoncentrowany krem z palmersa a drugi to tanszy odpowiednik bio oilu. Chyba musze przestac wychodzic z domu tylko sie namaszczac :D bo jest napisane na obu zeby sie 3 razy lub wiecej smarowac dziennie ;) kurcze boje sie ze popekam przed porodem samym :(... Wiem ze cycki bede miala zniszczone ale mozna je zapakowac w biustonosz a brzuch... ? Wy macie jakies ciazowe rozstepy na brzuchu? Jestem ciekawa czy mimo sklonnosci do rozstepow tak jak np ja mam od dojrzewania da sie ich uniknac smarujac sie kilka razy dziennie roznymi kosmetykami?

póki co nie mam żadnych ciążowych rozstępów, ale tak samo jak Ty mam na pośladkach z czasów dojrzewania, ale są prawie nie widoczne:tak: w czasie ciąży smaruję się oliwką zawsze wieczorem po kąpieli, a brzuch to nawet 3 razy w ciągu dnia:tak: miejmy nadzieję, że nie wyskoczą, trzeba tylko pamiętać, aby po porodzie też smarować, bo czasem dopiero później wychodzą:baffled:

właśnie mojej bratowej mimo + 14 nic nie wyszło w ciąży,a po porodzie pochlastało brzuszek pod pępkiem:baffled:

Ja jak szłam do pierwszego porodu to na brzuchu nie miałam rozstępów, a po porodzie jak się zobaczyłam w lusterku to szok, bo pod pępkiem same krechy :-(

u mnie bardzo podobnie,w pierwszej ciazy zauwazylam dzien przed porodem,po lewej stronie brzucha:/zarowno w 2 i tearz te rozstepy mam caly zcas polewej stronie,prawa strona ok,dziwna przypadłosc:-Dale ja niczym nie smaruje,len jestem:zawstydzona/y:

reklama
rozstępy miałam straszne w czasie dojrzewania - i mam takie grube jasne na zadku i udach, a nawet kilka na łydkach.
teraz nic. ale na rozstępy największy wpływ mają hormony - więc smarowanie nie zawsze pomaga. u mnie rodzinne są rozstępy z młodości w ciąży raczej nie, może jakieś małe.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry