reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja mam kilka po ciąży z Ola nad pępkiem, takie wychodzące z pepka. Teraz chyba ostatnio trochę sie wydluzyly...są białe i nie widać ich aż tak, ale pepek przez to sie nie wróci.

reklama
Tak jak wy mam rozstepy delikatne na boczkach z okresu dojrzewania w ciąży nie przybyły mi żadne i po porodzie tez.

Malgorzatkar pępek mi wrócił do normy wiec może Tobie tez wróci.

Tak jak wy mam rozstepy delikatne na boczkach z okresu dojrzewania w ciąży nie przybyły mi żadne i po porodzie tez.

Malgorzatkar pępek mi wrócił do normy wiec może Tobie tez wróci.
Trzymam kciuki za wszystkie pępki, żeby wróciły na swoje miejsca.
Angelika ledwo liznęłaś 9 miesiąca ciąży, nic dziwnego, że nie przybyło Ci rozstępów ;-)

Doti coś w tym jest:) Najgorsze jest to że naobiecywałam mężowi wywoływanie porodu he naturalnie po 37 tyg. i nie dotrwaliśmy:( a teraz dalej musimy czekać:(

Po przeczytaniu wpisow doswiadczonych mam stwierdzam ze pewnie bez rozstepow u mnie tez sie nie obejdzie :( moze nie bedzie ich duzo chociaz ;)

Doti coś w tym jest:) Najgorsze jest to że naobiecywałam mężowi wywoływanie porodu he naturalnie po 37 tyg. i nie dotrwaliśmy:( a teraz dalej musimy czekać:(
hahahahaah!!!!!!!!!! no biedactwa, teraz to juz wy macie blizej niz dalej do konca pologu..... :-)

ja niby mam dobra gestosc skory, i cala pierwsza ciaze jak i druga bardzo dbam i grubo natłuszczam i nawilzam bo mam bardzo sucha skore, jak w pierwszej ciazy mimo pokaznego brzucha cieszylam sie ze nic sie nie pojawilo tak zauwazyłam ze dwa dni przed poradem kilka bordowych pręgów na lewym boku plus takie trzy wychodzace od pepka ku gorze..... no zalamka mimo tych specyfikow ktore stosowalam tonami..... teraz tez niby nic nowego nie ma ale zobaczymy po poorodzie, dla pocieszenia dodam ze juz miesiac po porodzie byly bardzo slabo widoczne...... no ale nie ma reguły, moim zdaniem jak maja wyjsc to i tak wyjda, a od nas juz zalezy czy "przebieg" bedzie lagodniejszy

Emily nie koniecznie :)
Znam sporo dziewczyn, które nie miały rozstępów po ciąży.:tak:

Lui ale tak to mieliśmy na legalu a tak to już trzeba będzie sie zastanawiać żeby nie narozrabiać:) a poza tym jeszcze chwilę do końca połogu:(

reklama
Aaaa to o to chodzi.... no fakt ;) teraz troszke trzeba bedzie uwazac.... ale dzieci rok po roku lub z mala roznica wieku tez sa ok hihi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry