reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tez sie zastanawialam nad sesja ale chyba jednak nie....ja z tych nie fotogeniczych;)

jak wstane i znajde centymetr to sie zmierze

ja juz mam +10/11 kg...

reklama
Ja myślałam, że raczej normalny brzuch mam, a dziś usłyszałam w sklepie - "o to chyba już niedługo?" Tak właśnie w drodze na porodówkę jestem:-p:-D

oj i ja słysze teraz coraz czesciej....... co juz niedlugo???? jak mowie ze w lipcu to jest wielki szok! fajnie.... hmmmm nie dosc ze czuje sie jak wieloryb to jeszcze takie "komplementy"

A oto mój brzuchol:) nie przejmujcie się komentarzami ile nastolatek jest bardziej otyłych i większych od nas w ciąży:) ważne że maluchy rosną:)
IMAG0236.jpg

Załączniki

• IMAG0236.jpg
    IMAG0236.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 121
Fajne brzuszki... i wcale nie takie duże..;-)
Mój prezentuje się podobnie i chyba też jakoś nie rośnie, ale stał się bardziej "zwarty". Troszkę jak przyczepiony do reszty ciała;-)
A na plusie już chyba 7 kg. Dobijam do wagi z dnia porodu 1-szego dziecka.:-(
Pocieszające jest to ,że w tydz uleciało 10 kg...Może teraz podobnie będzie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry