reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja sie juz dawni przerzucilam na miekkie staniki, bo kazdy jeden (nawet nowy specjalni wiekszy kupiony) uwieral mnie po bokach. tereaz mam mieciutko i przyjemnie i nic mnie nie uwiera ale to chyba kurka watek o brzuszkach a nie o (.)(.)

:D

A to z okazji skończonego 27 tygodnia :):) Obwód 97 cm chociaż wg mnie wydaję się wiecej.
20140411_123445[1].jpg20140411_123401[1].jpg

Załączniki

• 20140411_123445[1].jpg
    20140411_123445[1].jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 107
  • 20140411_123401[1].jpg
    20140411_123401[1].jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 100
Ja mam tak jakoś 88 w pasie teraz. Z Ola konczylam ns jakieś 110, może więcej, bo miałam tylko metrowke i szybko za krótką była...

U mnie 88 cm w pasie. A już czuję się jak słooooń :) jeszcze miesiąc temu praktycznie w ogóle brzucholka nie było i tak szybko teraz się rozrasta, że nie wiem na czym skończymy :)
Ze stanikiem się zdziwiłam. Żeby mnie nie uwierał musiałam miesiąc temu kupić rozmiar 85, ale od dwóch dni zmiana na 80 bo tamte były już luźne. Dziwne to to :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry