reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
No tak, ja mam dopiero teraz 90cm ale ja nie wyglądam jak kobieta w 6 miesiącu ciąży :-p
Dziewczyny nie przejmujcie się swoimi brzuszkami, są najpiękniejsze na świecie bo w nich są nasze ukochane maluszki :-)

mamawikusi- mi jeszcze 5 cm. brakuje do 90 (jak mocno pojem to 4), na pewno dobrze mierze ale mam okrągłą piłeczkę z przodu, brzuch wyraźnie ciążowy, i wygląda na te 6 mc. nie wiem czy to kwestie ułożenia dziecka.
Jak do porodu jechałam miałam jakieś 95-96 cm. a brzuch miałam duży, zresztą kiedyś wrzuciłam fote, ale ja wtedy wyglądałam na 9 mc. wydawało mi się ze w nic sie nie mieszczę, utyłam 15 kg. więc wcale nie mała a mam 160
Jak oglądam brzuchy niektórych to wcale nie widać takich dużych różnic, np. Twój jest większy od mojego ale powiedziała bym ze tylko o parę cm, wcale nie widać tych 113 ja bym Ci dała 93

NIKA - ależ Ty cudownie wyglądasz, piękna mamusia!!!! Bosko po prostu :-) nie mogę się napatrzeć...

Dziewczyny usunęłam wczoraj zdjęcie, bo stwierdziłam, że bardziej widać wszystko wokoło niż mnie, a nie o to mi chodziło...
Ale wklejam jeszcze raz - pewnie nie doczekam się szybko drugiej sesji, więc wklejam takie...
27 TYDZIEŃ :-)

Zobacz załącznik 541728

Pięknie!!!jak do porodu :D

Wrzucam swojego olbrzymka z dziś :-D W obwodzie 106cm :szok:

25tyg (3).JPG

reklama
Bona bardzo ładny kształtny brzuszek :)
Justa
super! Taki fajny okrąglutki :)
Isis ja nie wiem co Ty z tym olbrzymem masz ;-) ciążowy brzuszek a nie olbrzym!

U mnie jak co sobota,na każdy nowy tydzień-zdjęcie do albumu.A później pokażę Pączkowi :happy2:
Zaczynam 25 a czuję się lżejsza niż na święta (14tydz).Wczoraj obwody i mnie się udzieliły i 94 mam. (powinnam zapisywać..)
DSC02157.JPG

Ostatnia edycja:
Do góry