reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Mi teściowa czasami dogryza, że ona jak była w piątym miesiącu była szczuplejsza, ale mi to jednym uchem wlatuje, a drugim wylatuje. Teraz wkońcu mam zajebiste piersi i pupę:-) a że brzuszek większy to chyba nieuniknione. W ogóle od kiedy jestem w ciąży czuję się bardziej atrakcyjnie.
Wydaje mi się, że takie dogryzanie może być przyczyną lekkiej zazdrości, bo wszyscy się o nas troszczą i dbają, okazują zainteresowanie i babcie czy ciocie schodzą na dalszy plan.

reklama
Dubeltówko masz w 100 % racje...
Ja jak gdzieś ide w gości to wszyscy na mnie patrzą i mi się przyglądają jakby kobiety w ciązy nie wiedzieli!
I jeść nie mogę bo ja tylko coś jem to patrzą na mój brzuch czy rośnie- parodia!
A najlepsze jest to że zadna kobieta.. ( ciotki, kuzynki, szwagierki) nie zapytają jak się czuję co u lekarza...co mi sie wydaję całkiem normalne. Tylko sie gapią jak na kosmitkę...za to wójkowie i wszycy inni faceci zawsze pytają i zadają milion pytań odnośnie ciązy.. To chyba też jest zazdrość babska:) Bo przecież w stanie błogosławionym nie jest się często... :)

dziewczyny ja się przejmowałam do jakiegoś momentu, bo na początku ciąży miałam straszne wzdęcia i wywaliło mi brzuch. Wszyscy, ze ja przesadzam i że tyle nie powinnam jeść i pić i w ogóle. No wiec mało piłam (nigdy jakoś specjalnie dużo nie piłam) aż doprowadziłam do tego że wyszły mi złe wyniki moczu a lekarz ze mało piję...
ja tam zadnych idiotycznych komentarzy nie słucham

a tak w ogóle to ta babka co mi mówiła że dużo przytyłam i brzuch w ogóle duży ma teraz córke w ciąży która ma termin koniec lipca początek sierpnia, i co ja mam +4 kg a ona 6 i pól ja mam zgrabniutki brzusio a ona wiekszy ode mnie
i po co tyle gadki było :-D

A to mój brzusio z niedzieli 22 tydz 5 dzień
DSC03580aaa.jpgDSC03579aaa.jpgDSC03577aaa.jpg

mój mąż mówi ze taka fajna piłeczka do nogi :-)

reklama