reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Agabre zainsirowałaś mnie swoimi pracami, ja ostatnio jakiś przestój mam, same czpeczki dziergam ale teraz mam ochotę zrobić pieska dla Zosi:)
A brzuchol fajowy, rzeczywiście mało widać ale wydaje się że jest sporawy!
Co do lini na brzuchu, mi wykoczyła w 36 tygodniu poprzedniej ciąży i mam ją do dziś:( Od pępka w dół na szczęście więc aż tak nie widać, tylko w bikini mi było głupio łazić w wakacje z tą krechą. Teraz trochę przyciemniała ijest bardziej widoczna.

reklama
andariel zaciekawił mnie Twój ostatni suwaczek.o co chodzi?o jakąś dietę?

ja brzuch tez mam mniej więcej jak w pierwszej ciąży

Antar, czapeczki najłatwiejsze i mało czasu wymagają, też lubię je dziergać :D ale właśnie kończę sweterek dla rocznego chłopca i skarpetki :) Mam w planie jeszcze czapkę, ale to wtedy, kiedy znajdę chwilę, muszę jeszcze dla mojego coś wydziergać :D

mój coś wolno rośnie to i nie ma co wklejać :) cały czas górka pod pępkiem
ciemnej linii brak, pępuś wklęsły jak zwykle, ale przybyło włosków, jak na jeżu :zawstydzona/y:
skora mnie nie swędzi, ale dziwna jest - pomimo smarowania 2xdziennie

reklama