reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

doggi ja wlasnie wczoraj mówiłam do męża ze przy 170cm chciałabym 53-54kg wazyc więc te 3-4kg wiecej niech zostanie a reszta zejdzie..to jakbym zminusowała to wyjdzie tak z kg na plus jak u Ciebie prawie ;) w sumie tylko brzuszek musi zejsc bo reszta jakos bez zmian..no i opuchniete stopy..jak u słonia..nogi nie tylko stopy...buuuu

reklama
marta to ja zanim zaszlam w ciąże przytyłam bo tak zawsze ważyłam 52-53 kg a jakoś miesiac przed ciąza ardzo przytyłam, bo w miecha 4kg to dużo.... i chciałabym miec znów ten 52-53kg bo wtedy sie najlepiej czuje... a jestem niższa od ciebie mam 163 :D A ja też spuchnięta jestem niemiłosiernie !! u mnie stopy i łydki... łydki ostatnio miałam dosłownie minimalnie mniejsze niż uda.. aż mąż sie przestraszył co sie stało... a tak to ja przytylam wszystko w brzuch i cycki (z 75DD zrobiło się 80F) masacra !!

Ja tak sobie myślę, ze chyba brzuch mi nie rośnie, a tu jaka niespodzianka, w ciągu tygodnia 3cm w obwodzie....i teraz mam 107cm....

no dobra, czas na ostatnie zdjecie podwójnego ciążowego brzuszka i małe podsumowanie
Waga 71 kg, 18 kg na plusie, obwód brzuszka 112 cm, czyli 52 cm na plus, jeszcze troche i podwojnie by mi brzuszek urósł

Załączniki

• P6020067.jpg
    P6020067.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 97
  • P6020068.jpg
    P6020068.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 98
  • P6020069.jpg
    P6020069.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 102
  • P6020070.jpg
    P6020070.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 97
aaga - super brzusio, pięknie wyglądasz i kto by pomyślał że w środku niego są 2 bąbelki, ślicznie no i jaka pupcia zgrabna, a ta tuniczka na fotce mnie rozwaliła - piękności i w bardzo moim stylu ;)

aaga rewelacja!!!!!! aż niewiarygodne,że ma podwójną zawartość!!!taki gładziutki i zgrabny!!!super!!!!a kg na plusie(chcialam napisac km:-) haha)to wcale nie dużo...prawie jak ja przy pojedynczym;-)hihi

reklama