reklama
Marta6nz
Fanka BB :)
mamusia i dubultówka- super wygladacie!jestem dokladnie zdania,że ciąża Wam służy!!!! widać,że tylko brzuszek rośnie-choc oczywiście na plus bo sa takie zgrabne- gdyby to były foto twarzy to nie powiedziałabym,ze to juz 9m-c
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, brzuszek już od jakiegos czasu nie rośnie, waga tez stoi w miejscu więc humor lepszy. Fryzura zmieniła nie tylko wygląd, ale też dodała pewności siebie, więc mąż uszczęśliwiony bo sypialnia aż gorąca
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, brzuszek już od jakiegos czasu nie rośnie, waga tez stoi w miejscu więc humor lepszy. Fryzura zmieniła nie tylko wygląd, ale też dodała pewności siebie, więc mąż uszczęśliwiony bo sypialnia aż gorąca
heheheh, zawsze zmiana imadżu (tym w ogóle jak tak koszystna) dobrze wpływa na zdrowie psychiczne... co się odbija na gorącym gorącym love jak cżłowiek czuje się dobrze w swojej skórze t od razu pewności siebie nabiera i chęci na lalalalala
ha ha, same plusy!Dzięki dziewczyny za miłe słowa, brzuszek już od jakiegos czasu nie rośnie, waga tez stoi w miejscu więc humor lepszy. Fryzura zmieniła nie tylko wygląd, ale też dodała pewności siebie, więc mąż uszczęśliwiony bo sypialnia aż gorąca
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Święte słowa Doggi amen
agatkaT
Fanka BB :)
Mamusia, Dubeltówka- ale laseczki; super wyglądacie.
Dubeltówka fryzura świetna!!! :-)
Dubeltówka fryzura świetna!!! :-)
reklama
rosellita
Zaangażowana w BB
mamusia, dubeltówka ale cudnie wyglądacie tylko brzuszki wam urosły, a tak to takie zgrabne jesteście, ja to z 25 kg przytyłam, niby lekarz mnie pociesza że spuchnięta bardzo jestem, ale ja tam swoje wiem, wyglądam jak balon tragicznie, czasem mam doła jak siebie widzę, ale ciągle się pocieszam że teraz to dla bąbla później będę się martwić o swoje ciało