reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Asinka - nie przesadzaj na pewno nie jest aż tak jak mówisz, a i tak najważniejsze to jest by dzidziuś był zadowolony z apartamentu w którym jeszcze mieszka no ale już niedługo ;-)

Asinka mamusia ma racje, kobiety w ciąży zawsze lubią przekoloryzować temat swojego wyglądu więc na pewno nie jest tak źle jak mówisz.....zresztą ja muszę spędzić parę kwadransów żeby doprowadzić się do stanu możliwego, bo na surowo nie mogę na siebie patrzeć. A brzuszek im większy tym wygodniejszy;-)

Asinka, ja Cię dobrze rozumiem. Mi ciąża też niezbyt służy, zarówno ta jak i poprzednia, choć teraz jakby ciut lepiej. Mam okropną cerę, pryszczyska i w ogóle bleee. Dlatego Wam zazdroszczę mamuśki, że Wasze buźki to jak pupcie niemowlaka :)

reklama
mamusia ale brzucholek ładny i nieduży i oby bez rozstepów udało się dotrwać i jaka buźka uśmiechnięta super
dubeltówka bardzo ładna fryzurka i brzucholek ma sie rozumieć cudny
asinka, blusia super laski z Was i tego się trzymajcie!!!!!!!!!! i brzuchole tylko dodają uroku