reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Aaga uwielbiam zabawy typu: znajdz roznice na obrazkach :-) Sliczny brzuch, moja znajomy przy parce miala jedno w brzuchu i drugie w biodrach, a Ty dalej laska.
Tausen naprawde zgrabnie i brzuszek nie przypomnina balona.

reklama
Bardzo dziekuje kochane, tak jak Kati pisała: miło czytac takie słowa
A powiedz kochana jak ty się czujesz? Bo moja koleżanka w 33 tc z bliźniakami ledwo co się ruszać mogła i też dużo nie przytyła ale balonik miała wielki:) Donosiła ich do 35 tc ale to dlatego że to była jej 3 ciaża i miała wcześniej 2 cesarki... do tego nie była cięta w " uśmiech" tylko przez cały brzuch i macica jej zaczęła szwankować.. dlatego szybciutko musieli kończyć ciąże.
CZuje sie juz strasznie ograniczona, z Jula na samym koncu czułam sie lepiej niz z bliźniakami juz miesiac wczesniej. Ciąża bliźniacza zdecydowanie cieższa i trudniejsza od pojedynczej... prznajmniej dla mnie.

Tusen ale fajny brzuszek, az sie wierzyc nie chce ze masz takie poblemy z rzeczmi typu zakłądanie skarpetek czy sznurowanie butów. Ja jeszcze dam rady to zrobic ale juz ledwo, ledwo. Natomiat jezeli chodzi o kremowanie stop to juz mąż sie tym zajmuje:-D

aaga
- jejku masz śliczny brzuszek i powiem że bardzo malutki biorąc pod uwagę jego zawartość, +13kg z bliźniakami to moim zdaniem rewelacja - ja z jednym bączkiem mam na plusie już 12 kg:szok: ślicznie wyglądasz

tusen - brzuszek zgrabniutki i taki nieduży, malutka piłeczka bym powiedziała ;-)

ile nowych brzuszków po świętach

mamusia ładny brzucholek i sukienka rónież, a ty szczuplutka
kuma też śliczny brzuszek i niezbyt duży, wiec tylko się cieszyć i zazdroszcze +6kg, ja po wczorajszym ważeniu już +10
dzastina fajna z ciebie babeczka i brzusio okazały ale w końcy synuś około 3kg już bedzie miał, wiec nie ma sie co dziwić, a starszy synuś tez fajny
agabre oj już okrąglutki brzusio i coraz mu bliżej do oddelegowania lokataora na zewnątrz, ale 2,5kg :szok:
kati ale fajna fotka... i masz super piłeczke przed sobą i jak ty kobieto naciągnęłas te same getry tak wysoko :-D
aaga brzusio ładnie urósł ale ty chudzinaka jesteś a pomyślec, ze masz 2 bąble w środku
tusen jaki ty masz zgrabniutki brzusio, a z podnoszeniem się z podłogi daje rade ale nie ma łatwo - niezgrabnie jak 80latka

to ja tak jak obiecałam wstawię zdjęcia mojej golizny (byście mogły porównać które z moich ostatnich fotek jest bardziej prawdziwe tzn to w sukience zdjęcie 3 czy 4 :-D) ale tak dla porównania powklejam moje przełomowe fotki:
brzusio - koniec 4 mca....jpgbrzusio - koniec 5 mca.....jpgbrzusio - koniec 6 mca...jpgbrzusio - koniec 6 mca.jpg
odpowiednio:
koniec 4mca / koniec 5mca / koniec 6mca(2 zdjęcia)
a poniżej fotki z dnia dzisiejszego czyli 8 mc (7mc niestety gdzieś mi wcieło i przegapiłam fotki:()
brzuszek - 8mc (32tc).........jpgbrzuszek - 8mc (32tc)........jpgbrzuszek - 8mc (32tc).......jpgbrzuszek - 8mc (32tc)......jpg

najbardziej mnie śmieszą to moje "wcięcia" na brzuszku na fotce robionej na wprost he he he :-D:-D:-D
a więc, które foto jest moje prawdziwe w tej sukience 3 czy 4? :-D:-D:-D
pencil.png

reklama