reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Kati brzuszek mnie zaskoczył i nie wiem czy urósł od czasu kiedy sie widziałysmy czy sie tak maskował wowczas.
Dobra ja tez sie bokaze ze swoim brzucholkiem z 33 tc. Chcialam wstawic jakies dla porownania z początki ciązy, ale nie mama mojejgo laptopa, a tam wszystkie zdjecia sa Takze dzis tylko te aktualne. A gabaryty moje na dzisiaj: waga 66 kg (+13), obwod 102 (+42).
Znalazłam jakies zdjecie dla porownania z 15 tygodnia, troszke urosłam od tego czasu;-)

Załączniki

• 15 tydz. 21.12 2010.jpg
    15 tydz. 21.12 2010.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 66
  • P4260268.jpg
    P4260268.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 77
  • P4260269.jpg
    P4260269.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Aaga rewelacja!!! Brzunio masz świetny!
Jak na dwa bąbelki które tam rosną to mieszkanko ich nie za duże i takie zgrabniutkie!
Ślicznie wyglądasz! Nóżki zgrabniutkie, dupcia tak samo! i mogę pozazdrościć biustu... ja należe raczej do tych bezcycowych ciężarówek:)
A powiedz kochana jak ty się czujesz? Bo moja koleżanka w 33 tc z bliźniakami ledwo co się ruszać mogła i też dużo nie przytyła ale balonik miała wielki:) Donosiła ich do 35 tc ale to dlatego że to była jej 3 ciaża i miała wcześniej 2 cesarki... do tego nie była cięta w " uśmiech" tylko przez cały brzuch i macica jej zaczęła szwankować.. dlatego szybciutko musieli kończyć ciąże.

Dzięki dziewczyny miło sie takie rzeczy czyta :-)

Aaga w sumie w ubraniu to on sie nie wydaje taki duży :-) ale w takich obcisłych leginsach to robi wrażenie ;-)
A twój brzusio - cudny taki zgrabniutki, ja Cie widziałam na Żywo i moge powiedzieć że przed ciążą to ty laseczka byłaś i pewnie szybko wrócisz do takiej formy :-)
ja też na to licze, moja mama ma figure super - licze na powtórkę ;-)

Malutki:szok::szok::szok:
Mam problemy z butami i skarpetami ostatnio mąż musiał mi stopy nakremować bo już też nie dawałam rady.Najgorzej mam jednak kiedy sie zapomnę i usiąde na podłodze:szok: próbowała któraś?????Normalnie jak wstaje z podłogi to czuję sie jak sztangista podnoszący 200kg:-D i nogi mi się tak trzęsą.:-D

Tusen niemozliwe :szok: ja te wszystkie czynności robie sama...
a ze wstawaniem mam lekki problem ale daje rady...hmmm widocznie od wielkości brzucha to nie zależy...

reklama
dzastina masz super brzuszek i nie ma co się wstydzić bo jest uroczy.Synek się nie gniecie w nim i ma dużo miejsca :)

agabre super wyglądasz z brzuszkiem.Do twarzy Ci z nim i strasznie zazdroszczę tych + 2,5 kg!!!!!!!!

aaga laseczka z Ciebie!!Ślicznie wyglądasz i masz przesłodką piłeczkę w brzuszku.Jak te Twoje maluszki dwa się tam urządziły ,że ich nie widać bardzo na zewnątrz to nie mam pojęcia!!Ja mam wrazenie ,że mam brzucha większego niż Twój a tylko jedna dziewczyneczka w nim pływa:)

tusen śliczny brzuszek i ja też mam wrazenie ,że nie jest duży.Ale to kwestia zdjęć myślę one lubią troszkę przekłamać...