reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Icak - jejku jaki masz śliczny i malutki za razem swój brzuszek, normalnie szok, nigdy bym nie powiedziała że jesteś w 8mcu ciąży, ja to taki jak Ty teraz to chyba miałam w 6mcu ;-)
Asinka - no piękny jest, wreszcie chyba mnie zaczynasz doganiać z wielkością balonika hehe, szkoda tylko że taką cenzurę zrobiłaś na buzię, chętnie bym Cię zobaczyła razem z twarzą na zdjęciu brzuszki mamy takie same ale masz bardziej czym oddychać :-) obiecuję też niedługo wstawić zdjęcia
Asinka - no piękny jest, wreszcie chyba mnie zaczynasz doganiać z wielkością balonika hehe, szkoda tylko że taką cenzurę zrobiłaś na buzię, chętnie bym Cię zobaczyła razem z twarzą na zdjęciu brzuszki mamy takie same ale masz bardziej czym oddychać :-) obiecuję też niedługo wstawić zdjęcia
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Mamusia, innym razem, bo mam głowę nie umytą A co do brzucha to już sąsiadki wczoraj się mnie pytały czy ja czasem bliźniaków nie będę miała...
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
hehe nie martw się sąsiadkami nie znają się na rzeczy masz piękniutki okrąglutki brzusio, Tymonek musi być zadowolony z takiego przytulnego apartamentu :-)
asinka85
Trochę się przeraziłam jak mi to powiedziały, ale trudno. Teraz to już nic nie zmienię A Tymek, to musi być zadowolony, innej opcji nie ma
Ivona83
Fanka BB :)
Icak, Asinka, Ironia- gratuluje fajnych brzuszków, widać że co mamusia to każda inna jak dzieciątka w środku.
Mi już kompleksy przeszły bo wiem że te brzuszki są dla mieszkańców najważniejsze i najmilsze, a dziewuszki po porodzie zadbamy o siebie!
Mi już kompleksy przeszły bo wiem że te brzuszki są dla mieszkańców najważniejsze i najmilsze, a dziewuszki po porodzie zadbamy o siebie!
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
no właśnie
reklama
asinka85
Doggi,a widzisz... Ja to, niestety, do najszczuplejszych przed ciążą nie należałam...