reklama
traschka
Mama Marysi
Icak 107 cm, jesteś pewna??? CHyba twoja miarka kłamie, bo ja taki brzuszek miałam w 5 miesiącu)) SUper zgrabnie wyglądasz!
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Icak, śliczny brzuszek :-) Zazdroszczę...
Mnie wczoraj jak sąsiadki zobaczyły, to powiedziały,że wyglądam jak kulka i jak ja wytrzymam do czerwca jak już teraz tak wyglądam... :-( Aż jakąś fotę strzelę...
Mnie wczoraj jak sąsiadki zobaczyły, to powiedziały,że wyglądam jak kulka i jak ja wytrzymam do czerwca jak już teraz tak wyglądam... :-( Aż jakąś fotę strzelę...
ramari
Fanka BB :)
justynka śliczny brzuszek i zdjęcie z synkiem słodkie
ironia no w końcu się doczekałyśmy na zdjęcie. Brzunio superowy i bałagan też niczego sobie ;-) Chciałabym taki mieć :-)
icak zgadzam się z dziewczynami. Wcale nie wygląda na 107cm. Fajny brzuszek!
ironia no w końcu się doczekałyśmy na zdjęcie. Brzunio superowy i bałagan też niczego sobie ;-) Chciałabym taki mieć :-)
icak zgadzam się z dziewczynami. Wcale nie wygląda na 107cm. Fajny brzuszek!
justynka1
Mamusia Antoniusia
matko boska zobaczcie jakie dwie skrajności ironia i icak
ironia pięknie wyglądasz,tylko współczuję ci dziewczyno upałów,ale przynajmniej jest za co pomiętolić
icak ty jeszcze chudsza niż ja ,ale przynajmniej o niebo lżej nam
pięknie
ironia pięknie wyglądasz,tylko współczuję ci dziewczyno upałów,ale przynajmniej jest za co pomiętolić
icak ty jeszcze chudsza niż ja ,ale przynajmniej o niebo lżej nam
pięknie
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Icak - nie wierzę w te Twoje 107 cm jak nic. Jesteś płaska jak deska. Ja też mam nieduży brzuszek, ale jako że jestem niewysoka to wygląda jak kopczyk. ;-)
reklama