reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Icak, śliczny brzuszek :-) Zazdroszczę...
Mnie wczoraj jak sąsiadki zobaczyły, to powiedziały,że wyglądam jak kulka i jak ja wytrzymam do czerwca jak już teraz tak wyglądam... :-( Aż jakąś fotę strzelę...

justynka śliczny brzuszek i zdjęcie z synkiem słodkie
ironia no w końcu się doczekałyśmy na zdjęcie. Brzunio superowy i bałagan też niczego sobie ;-) Chciałabym taki mieć :-)
icak zgadzam się z dziewczynami. Wcale nie wygląda na 107cm. Fajny brzuszek!

matko boska zobaczcie jakie dwie skrajności ironia i icak:szok:
ironia
pięknie wyglądasz,tylko współczuję ci dziewczyno upałów,ale przynajmniej jest za co pomiętolić:szok:
icak ty jeszcze chudsza niż ja:-D ,ale przynajmniej o niebo lżej nam
pięknie

Icak - nie wierzę w te Twoje 107 cm jak nic. :no: Jesteś płaska jak deska. Ja też mam nieduży brzuszek, ale jako że jestem niewysoka to wygląda jak kopczyk. ;-)

reklama
hehe czemu akurat upałow justynka? :D

e do icak mnie nie porównujcie
bo ja kulka byłam jeszcze przed ciąza a icak lasencja jak talala :)