reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
kati, mysia, dubeltówka, zolza, gosiaczek, anapi, trashka i jol - bardzo Wam dziekuje za miłe słowa
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
Gosia, link nt usg w 3-cim trymestrze
USG III trymestr - Ciążowy.pl
dzięki, tego mi było trzeba ;-)
Ivona83
Fanka BB :)
cinamon - jaki fajny brzusio, taki okrąglutki ) śliczne mieszkanko i napewno wygodne dla dzisiusia, gratuluje!:-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
cinamon - super zdjęcie a jeszcze piękniejszy brzuszek, musisz częściej fotki wstawiać - koniecznie poza tym powiem szczerze że masz przepięknie urządzoną łazienkę ;-)
traschka
Mama Marysi
cinamon oj zdecydowanie masz się czym chwalić! Brzusio naprawdę dorodne, okrąglutkie! Super I potwierdzam, masz przepiekną łązienkę! )
JoL brzunio rzeczywiście jak u modelki
mamusia ja robię sobie regularnie zdjęcia, tak co tydzień, dwa. I dobrze bo widzę różnicę. Gdyby nie te zdjęcia to zamartwiałabym się, że mi brzuch nie rośnie...bo jakoś tak nagle wyskoczył i mam wrażenie, że się zatrzymał. A wrażenie mam takie odkąd przestałam stopy widzieć;-)
cinamon brzusio jak piłeczka, bardzo ładnyi jaka łazienka ładna
mamusia ja robię sobie regularnie zdjęcia, tak co tydzień, dwa. I dobrze bo widzę różnicę. Gdyby nie te zdjęcia to zamartwiałabym się, że mi brzuch nie rośnie...bo jakoś tak nagle wyskoczył i mam wrażenie, że się zatrzymał. A wrażenie mam takie odkąd przestałam stopy widzieć;-)
cinamon brzusio jak piłeczka, bardzo ładnyi jaka łazienka ładna
reklama