reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Ja też...masakra jakaś.Wczoraj złapałam nozyczki i przystrzygłam je trochę:-D Miałam takie 3 długie czarne i sztywne!!Najgorsze ,że to jest pamiatka z pierwszej ciąży...normalnie biorę pensetę i je wyrywam ale teraz z racji ciąży je obcinam :wściekła/y:

Czyli że co? Że wcale nie muszą zniknąć po porodzie? Heh, cholera, zastanawiać się w takim razie muszę zacząć nad laserem :-p

dscf0156h.jpg

a ja rosne i rosne:) 5.5kg na plusie nie jest tak zle:) no i poczatek 24 tygodnia...ale tan czas leci....

Mi też się już skończył czas małego, wzdętego brzuszka.... :eek: Justynka1 - a u Ciebie jak ?Nie zauważam pasa... Rajstopy to chyba tylko już jedynie ciążowe. Mam nadzieję, że ciepło już będzie, bo grubszych niż 40 DEN nie kupowałam....No, ale do auta i dłuższego płaszcza to się można lżej ubrać. A to wszystko przez ostatnie 2 tyg. ...

mollekuqe super brzusio, :-)
mąż mi dzisiaj zrobił fotki, jak znajdę kabel to zrzucę na kompa i wstawie, ale mi ostatnio też brzuch się ostro powiększył

reklama