reklama
Ja też...masakra jakaś.Wczoraj złapałam nozyczki i przystrzygłam je trochę Miałam takie 3 długie czarne i sztywne!!Najgorsze ,że to jest pamiatka z pierwszej ciąży...normalnie biorę pensetę i je wyrywam ale teraz z racji ciąży je obcinam
Czyli że co? Że wcale nie muszą zniknąć po porodzie? Heh, cholera, zastanawiać się w takim razie muszę zacząć nad laserem
katamisz
Fanka BB :)
Czyli że co? Że wcale nie muszą zniknąć po porodzie? Heh, cholera, zastanawiać się w takim razie muszę zacząć nad laserem
Mi wyrosła taka trawka już w pierwszej ciąży i mam ją do teraz niestetyMoże na starość się wytrą...
Mi wyrosła taka trawka już w pierwszej ciąży i mam ją do teraz niestetyMoże na starość się wytrą...
agatkaT
Laski nie mówcie tak, bo zaraz je sobie zgolę!
Laski nie mówcie tak, bo zaraz je sobie zgolę!
To Ci odrosną... dłuższe... grubsze... i ciemniejsze....
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mi też się już skończył czas małego, wzdętego brzuszka.... Justynka1 - a u Ciebie jak ?Nie zauważam pasa... Rajstopy to chyba tylko już jedynie ciążowe. Mam nadzieję, że ciepło już będzie, bo grubszych niż 40 DEN nie kupowałam....No, ale do auta i dłuższego płaszcza to się można lżej ubrać. A to wszystko przez ostatnie 2 tyg. ...
reklama
agatkaT