reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

S5002437.jpgzaczynamy 25 tydzien:) a swoja gebe wkleje jak pojde do fryzjera w piatek i doprowadze sie do ludzi:) heheheh

w ogole juz te nasze brzuchy dosc dorodne:)

reklama
Ironia, Marta, ależ nam te brzuszki rosną - jak na drożdżach! :happy: Superowo :happy:

Co do tuniki - kupiłam ją 2-3 lata temu i dopiero zdejmując w przymierzalni, zobaczyłam, że na metce jest napisane "H&M mama" ;-) Nareszcie jest wykorzystana zgodnie z zaleceniem ;-)

marta- sliczna bluzeczka ;)

ja powoli cierpie juz na brak swetrow w ktore sie dopinam :szok: a bluzeczki zaczynaja sie robic dziwnie krótkie !!

musze zadzwonic do mamy, żeby przysłała nową paczke ubrań dla wielorybków bo kupuje tylko młodemu a o mnie to sie juz zapomina hehe jestem zazdrosna :-)

reklama