reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków

Fajny konik,fajny,firmy Sassy :tak: długo się go bała...(jak naciśnie się na siodełko-rży,parska i stuka kopytami) w sumie do momentu aż bystra mamusia nie zorientowała się że można go wyłączyć :baffled::-p

reklama
Widzę że leżaczki FP królują,my mamy identyczny ;-)
Patisa-fajne ujęcia! Moja 30 listopada ważyła 6200,teraz pewno też do 7kg dobija (czuję w kościach ;-)) ale jeszcze się nie garnie do siadania,chyba jej za ciężko :-p

My swój leżaczek FP dostaliśmy "w spadku", ale przyznam, ze jest niezastąpiony! Szczególnie na początku robił furorę, gdy Małego nigdzie nie dało sie położyć, bo od razu płakał, ale gdy się go położyło do leżaczka i włączyło wibracje - od razu się upokajał :happy2:

Haha...mój to siłacz - czerwony się robi jak buraczek gdy probuje siadać, ale nie poddaje się! :-D

Matko, jak ja bym chciała mieć taką gromadkę - dwóch synków i córeczkę! :yes:

DSCN1259.jpgDSCN1283.jpgDSCN1233.jpg

reklama
Do góry