reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków

Patisa super to 1 zdjęcie, no i z piesem super

to i ja pokarzę jak moja urosła :-)
Zobacz załącznik 417836Zobacz załącznik 417837

Dzięki ;-)
No, Twoja Maleńka też rośnie jak na drożdżach :-D

Zobacz załącznik 417877 Agatce dziś pojawiły się dwa ząbki :-) którś jeszcze sierpniowy dzieciaczek ma ząbki czy jest pierwsza?

Mojego dziąsełka swędzą nieźle, bo pcha tam rączki jak może, ale jeszcze nic nie widzę :-p

P.S. Ale ma ślicznego Buziolka! :D

reklama
AGULA GRATKI DLA AGATKI!!!! jest pierwszą naszą sierpniowo-lipcową (bo mój Krystiano z lipca :tak:)ząbkową dziewuszką:-) rany ale szybko jej ząbki wysoczyły i to aż 2 na raz:-) a jaka ona śliczna:tak:
mlodam -Twoja córcia rośnie w oczach jest słodziutka:-)

Ostatnia edycja:
Agatce dziś pojawiły się dwa ząbki :-) którś jeszcze sierpniowy dzieciaczek ma ząbki czy jest pierwsza?
GRATULACJE!!! z tego co kojarzę toście chyba pierwsze :-) a moja to z 28 lipca ;-) i jeszcze ni ma. ale wszystko do dzioba pcha, i kocyk i zabawki i co popadnie hihihi ;-) Agatka jest słodka!

Widzę że leżaczki FP królują,my mamy identyczny ;-)
Patisa-fajne ujęcia! Moja 30 listopada ważyła 6200,teraz pewno też do 7kg dobija (czuję w kościach ;-)) ale jeszcze się nie garnie do siadania,chyba jej za ciężko :-p
Sylvi-dzieciaczki jak z obrazka :)
Rybka-właśnie,włoski czaderskie,jeszcze ta spineczka :-D
Gosiek-Twój mały kluseczka jak mój Oliś jak był w jego wieku :tak:
Mlodam-niunia śliczna!
Agulalula-GRATKI dla Agatki!!! Szybciutko dostałą pierwsze jedyneczki!!

Ostatnia edycja:
Jagienka -ale masz sliczne dzieciaczki -Laurunia będzie miała w przyszłości extra ochrone :-)
mlodam -a mój Krystiano dzień wcześniej od Twojej córci urodzony bo 27-lipca i też nie ma ząbków :tak: ale ja to się akurat z tego faktu cieszę bo starsza córcia Wika miała bardzo szybko i to po kilka na raz się pokazywały no i niestety ma problem z ząbkami bo słabiutkie są,więc teraz niech Krystiano ma jak najpóźniej:-).Też wszystko pakuje do buzi łapki,zabawki ,kocyk co się nawinie:-D

reklama
Do góry