reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków

Patisa super to 1 zdjęcie, no i z piesem super

to i ja pokarzę jak moja urosła :-)
Zobacz załącznik 417836Zobacz załącznik 417837

Dzięki ;-)
No, Twoja Maleńka też rośnie jak na drożdżach :-D

Zobacz załącznik 417877 Agatce dziś pojawiły się dwa ząbki :-) którś jeszcze sierpniowy dzieciaczek ma ząbki czy jest pierwsza?

Mojego dziąsełka swędzą nieźle, bo pcha tam rączki jak może, ale jeszcze nic nie widzę :-p

P.S. Ale ma ślicznego Buziolka! :D

reklama
AGULA GRATKI DLA AGATKI!!!! jest pierwszą naszą sierpniowo-lipcową (bo mój Krystiano z lipca :tak:)ząbkową dziewuszką:-) rany ale szybko jej ząbki wysoczyły i to aż 2 na raz:-) a jaka ona śliczna:tak:
mlodam -Twoja córcia rośnie w oczach jest słodziutka:-)

Ostatnia edycja:
Agatce dziś pojawiły się dwa ząbki :-) którś jeszcze sierpniowy dzieciaczek ma ząbki czy jest pierwsza?
GRATULACJE!!! z tego co kojarzę toście chyba pierwsze :-) a moja to z 28 lipca ;-) i jeszcze ni ma. ale wszystko do dzioba pcha, i kocyk i zabawki i co popadnie hihihi ;-) Agatka jest słodka!

Widzę że leżaczki FP królują,my mamy identyczny ;-)
Patisa-fajne ujęcia! Moja 30 listopada ważyła 6200,teraz pewno też do 7kg dobija (czuję w kościach ;-)) ale jeszcze się nie garnie do siadania,chyba jej za ciężko :-p
Sylvi-dzieciaczki jak z obrazka :)
Rybka-właśnie,włoski czaderskie,jeszcze ta spineczka :-D
Gosiek-Twój mały kluseczka jak mój Oliś jak był w jego wieku :tak:
Mlodam-niunia śliczna!
Agulalula-GRATKI dla Agatki!!! Szybciutko dostałą pierwsze jedyneczki!!

Ostatnia edycja:
Jagienka -ale masz sliczne dzieciaczki -Laurunia będzie miała w przyszłości extra ochrone :-)
mlodam -a mój Krystiano dzień wcześniej od Twojej córci urodzony bo 27-lipca i też nie ma ząbków :tak: ale ja to się akurat z tego faktu cieszę bo starsza córcia Wika miała bardzo szybko i to po kilka na raz się pokazywały no i niestety ma problem z ząbkami bo słabiutkie są,więc teraz niech Krystiano ma jak najpóźniej:-).Też wszystko pakuje do buzi łapki,zabawki ,kocyk co się nawinie:-D

reklama
Do góry