Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo sie szybko wkurza a jak starszacy jej coś zabiora to sie buntuję a i tak jest słodziutka
Ma rację dziewczyna! Moja też nie przepuści starszemu bratu.Aż się boje co zrobią jak ja nie będę widzieć bo on też nie skory do ustępstwa.bo sie szybko wkurza a jak starszacy jej coś zabiora to sie buntuję a i tak jest słodziutka
Mały przystojniaczek :-) A zdjęcia z piesiem super, może dla tego bo moja Córcia też tak bawi się z naszą suczką i zawsze zanosi się od śmiechu:-)
Patisa,boski ten Twój agent! Oj,złamie niejedno damskie serce ;-)
Dla mnie wygrywają fotki z piesiem na jednym zdjęciu nawet się rąbek męskiej twarzy ostał to tatuś? (zgaduję po oczach)
dzieki. oba, i syn i sunia ucza sie przebywac ze soba. jak maly wlozy jej reke do mordy i chwyci a ta go ukluje (szczeniece zeby igielki) to juz wie ze tego lepiej nie robic. a sunia tez sie uczy... fajny z niej psiak, bo ma wyczucie i ogolnie mimo ze oboje sie podgryzaja rzadko sie zdarza, zeby go mocno ugryzła