reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków

reklama
Śliczne są nasze dzieciaczki:)

Jagienka, moja Mała wyglada normalnie jak Twoja - i tak samo nie chce jesc nic poza cycem:/

Flower - Sliczna dziewczynka i jakie ma ładne legginsy ze spodniczka:D

Flower-Karolcia przeurocza!! Buziaczka to ma jak laleczka :tak:
Nikos,no nie wygląda :-D
Fikusowo,to mnie pocieszyłaś! A masz jakiś patent na małą czy dajesz jej po prostu czas? Ja sobie odpuściłam,chociaż wszyscy "mądrzy" są zdania że powinnam systematycznie jej dawać,nawet jeśli miałaby tylko polizać łyżeczkę,żeby się przyzwyczajała...no nie wiem,robiłam tak przez parę tygodni-codziennie coś i żadnego przełomu nie było :confused::baffled:

wszystkie dzieciaczki piękne. to i my się przywitamy Agatka już stoi :-) 2012-03-23 15.43.12.jpg
na wczorajszym spacerku w MT zasnęła po 5 min :-D
530687_368828476490403_100000897612832_1132557_938935565_n.jpg

nie mam czasu na pisanie na watkach ale jak tylko moge to podgladam zdjecia maluszkow bo sa przecudne:tak:

a Victoria -prawda ,ona wiecznie usmiechnieta:) budzi sie i juz usmiech na ustach:-Doby jej tak pozostalo bo grzeczniutka jak nie wiem.....od prawie poczatku przesypia cale noce wiec jak ja klade okolo 20 tej to nie wstaje zazwyczaj wczesniej niz 9 rano:-D do rany przyloz.....no ale ja nie mialam problemow z zadna z dziewczyn wiec i pewnie dlatego mamy tyle dzieci:confused::happy2:

reklama
Do góry