HAPPY- Léonie to jest Leonia po polsku a LEANE to LEANE))))))))) to imie nie ma odpowiednika bo sprawdzalam, chyba ze ktos wymyslil imie LEANA ja mowie LEANDEREK na nia hihih) dzis nagralam video jak nawija to wieczorem wrzuce))
reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
Lolisza fajne te fotki w psiej misce :-) , a kask rewelka
kania super ,ze Oliwka Ci już tak pieknie pomaga w porządkach ;-)
roxi Don Patrizio mnie powalił. Zwłaszcza z miską na głowie – co za mina , albo w krzesełku do karmienia – mina prezesa
sarisa wszystkie fotki czadowe. I to jak Zuza próbuje przegryźć 'kraty' i to z psiakiem ,i te jak się bawi, i jak spi. No po prostu przesliczne.
Happy jaki Amelka ma fartuszek . Nic tylko chce się powiedziec 'siostro! Basen' :-), a plazowe fotki super.
Miniu widac ,ze tygryskowi pasują takie chłodne przysmaki :-) Fajne fotki.
Monimoni no widać ze Lence smakuje tak szeroko buzinkę otwiera :-) A to drugie słodkie zdjęcie.
Sivle Adaśko fajowy.
Dziulka Leane super jak zawsze
kania super ,ze Oliwka Ci już tak pieknie pomaga w porządkach ;-)
roxi Don Patrizio mnie powalił. Zwłaszcza z miską na głowie – co za mina , albo w krzesełku do karmienia – mina prezesa
sarisa wszystkie fotki czadowe. I to jak Zuza próbuje przegryźć 'kraty' i to z psiakiem ,i te jak się bawi, i jak spi. No po prostu przesliczne.
Happy jaki Amelka ma fartuszek . Nic tylko chce się powiedziec 'siostro! Basen' :-), a plazowe fotki super.
Miniu widac ,ze tygryskowi pasują takie chłodne przysmaki :-) Fajne fotki.
Monimoni no widać ze Lence smakuje tak szeroko buzinkę otwiera :-) A to drugie słodkie zdjęcie.
Sivle Adaśko fajowy.
Dziulka Leane super jak zawsze
YouTube - ‪06062011087.mp4‬‏ potrzebuje tlumacza do mojego dziecia
JOLI77
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
dziulka
JOLI nie no rilax pełną gebą :-) cudna :-)
JOLI nie no rilax pełną gebą :-) cudna :-)
stripMYmind
reklama
Strip,Wojtuś super.I faktycznie,duży.Słodki jest
Joli- alez Gabi radochę zrobiłaś!!!Jaka szczęśliwa!Super sie śmieje,słodziaczek:-)
Dziulka,no,niestety,ostatnio z powodu zamulenia kompa nie moge filmików oglądać,żałuję bardzo,bo chętnie bym Leane w akcji zobaczyła....
Joli- alez Gabi radochę zrobiłaś!!!Jaka szczęśliwa!Super sie śmieje,słodziaczek:-)
Dziulka,no,niestety,ostatnio z powodu zamulenia kompa nie moge filmików oglądać,żałuję bardzo,bo chętnie bym Leane w akcji zobaczyła....
Podziel się: