reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

kruszynka śliczna ta twoja kruszynka :)
A to nasza dzisiejsza sesja z okazji 4 miesięcy.
20110216278.jpg20110216280.jpg20110216279.jpg20110216275.jpg20110216270.jpg20110216273.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
moja jak je jablko bez domieszki innego owoca to ma mine:mamo wole wagon wegla przekopac niz to zrec!

chyba tutaj najbardziej pasuje napisać to co chcę napisać.
dziewczyny - gdzie przechowujecie zdjęcia, bo ja mam ciągle schizę, że coś padnie w kompie i stracę zdjęcia :-(

ja trzymam na wszystkich kompach, które mamy w domu, rodzice też mają dużo, ale i tak mam jakąś schizę, a płyt się boję, bo już nie raz mi się zdarzyło, że po jakimś czasie nie chciały się otwierać :-( a przy takiej ilości zdjęć to za jakiś czas kompy będą zamulać ;-/

reklama
Ja mam taki duży dysk przenośny i wszystko zapisuję na kompie i na tym dysku. Ale też ciągle się boję, że zginą mi te zdjęcia dlatego wybrałam najładniejsze i planuje stworzyć taką fotoksiążkę i wydrukować.

Do góry