reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
dziewczyny-piekne wam dzieciaczki rosna co fotka to slodsza
a co z ta zamknieta galeria zdjec?cos mi mignelo na watku glownym
To może zaczniemy dodawać zdjęcia na forum zamkniętym ? np. tu monimoni utworzyła taki temat a jak na razie pusto:
Październik 2010 - Forum BabyBoom
mogłybyśmy tam sobie wrzucać fotki bez obaw że ktoś niechciany je zobaczy. To jest forum na zaproszenie - pisać trzeba do monimoni - byłyby tam wszystkie październikówki i po problemie - na tym forum są też nasze dane kontaktowe ;-)
To może zaczniemy dodawać zdjęcia na forum zamkniętym ? np. tu monimoni utworzyła taki temat a jak na razie pusto:
Październik 2010 - Forum BabyBoom
mogłybyśmy tam sobie wrzucać fotki bez obaw że ktoś niechciany je zobaczy. To jest forum na zaproszenie - pisać trzeba do monimoni - byłyby tam wszystkie październikówki i po problemie - na tym forum są też nasze dane kontaktowe ;-)
Grupa zamknięta istnieje, tak jak Alicja napisała. Jeśli któraś nie ma dostępu a jest z nami dość długo to pisać na priv, będzie mi łatwiej wysyłać zaproszenia bo tak to w postach znikają mi czasem różne informacje.
R
rysia85
Gość
mamaagusi piękna laleczka z Twojej córci:-)
Uska schrupać to mało
Dziulka wiesz o tym że uwielbiam Leane, zdjęcia wymiatająZobacz załącznik 326811Zobacz załącznik 326810Zobacz załącznik 326807Zobacz załącznik 326806Zobacz załącznik 326805Zobacz załącznik 326804Zobacz załącznik 326809Zobacz załącznik 326808
oto sesja z wczoraj i kilka z dzisiaj po kapieli z tatusiem
foto 1-2 - nie przeszkadzac bo czytam!
foto3- i tym sposobem mama nie musi placic rachunku za komore!
foto4 i do konca- sesja pokapielowa) najlepsza ta mina z jezykiem
fotka przedostatnia -maly Pudzianek
Takie ustka tylko całować, ojjj będziesz musiała uważać na swoje kosmetykia ja musze sie pchwalic jak niunia je jagódki. Narazie buzia po sesji jeszcze umorusała wszystko do okoła
No proszę jaki śliczny kawaler A miłość rodzeństwa superDawidowe i Dziulka Dzieciaczki słodziutkie ; )
A to mój Pawełek wczoraj przed imprezą
Zobacz załącznik 326944
Zobacz załącznik 326943
A tu z siostrzyczką Paulą ; )
Zobacz załącznik 326945
Pewnie została królową baluDziewczyny, wszystkie piekne te Wasze pociechy... ;-)
jedno zdjecie przed wyjsciem na urodzinki kolegi Wikusi ;-) ;-)
a drugie przy okazji ;-)
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Łukaszek to istne cudo super czerwone trampkiZobacz załącznik 327395Zobacz załącznik 327396Zobacz załącznik 327400Zobacz załącznik 327401Zobacz załącznik 327406Zobacz załącznik 327421 Dawno nie było mojego Łukaszka w galerii, tak więc o to i on.
Śliczny komplecik, piękne zdjęcieZobacz załącznik 327806
to powtórka dla tych co wczoraj spali:-) zdjęcie skanowane więc jakość średnia
A mi na razie pozostaje jedynie kupować spodenki ehhhh
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
mamaagusi śliczności! mały różowy cukiereczek!
Efa
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 327806
to powtórka dla tych co wczoraj spali:-) zdjęcie skanowane więc jakość średnia
Mamaagusi, przepiękną masz córeczkę
kruszynka84
Zaciekawiona BB
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
kruszynka nie no na ostatnim wygląda jakby nie wiadomo ja wielka krzywda jej sie działa śliczna córcia :-)
Podziel się: