reklama
Na Gmailu jest opcja przechowywania zdjęć,ja jeszcze nie korzystałam,ale kiedyś sie wezmę i powrzucam,zawsze to dodatkowe "miejsce",jak z jednym cos sie stanie,to można miec jeszcze tam.No i kompa nie zamulasz
kruszynka84
Zaciekawiona BB
Np. ja mam coś takiego:
DYSK ZEWNĘTRZNY PRZENOŚNY SILICON POWER A5 320GB (1446096177) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Nie jest on zbyt tani (cena zależy od rozmiaru pamięci) ale ok. 200 zł trzeba wydać. Mam już go kilka lat i nic się z nim złego nie dzieje. Działa super i nie zamula mi kompa. Możliwe że są jakieś tańsze ale ja niezbyt się znam na tych firmach i rodzajach (pewnie trzeba by było poczytać jakieś opinie w internecie). Mój M miał go jak się poznaliśmy i ja go tylko przejęłam.
DYSK ZEWNĘTRZNY PRZENOŚNY SILICON POWER A5 320GB (1446096177) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Nie jest on zbyt tani (cena zależy od rozmiaru pamięci) ale ok. 200 zł trzeba wydać. Mam już go kilka lat i nic się z nim złego nie dzieje. Działa super i nie zamula mi kompa. Możliwe że są jakieś tańsze ale ja niezbyt się znam na tych firmach i rodzajach (pewnie trzeba by było poczytać jakieś opinie w internecie). Mój M miał go jak się poznaliśmy i ja go tylko przejęłam.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
ja mam zdjęcia na płycie i komputerach (kopię trzymam na laptopie), a oprócz tego robię małej album od pierwszych dni życia
To tez masz Gmaila?dzięki! to jutro próbuję powrzucać :-)
Kruszynka,śliczna ta twoja dziewczynka(hehe,częstochowski rym),ale jabłuszko cos nie teges?
Luty Małgoś Krzys słodziaczek,a jaka powaga,jakby wiedział,że to ważny dzień,a on głowny bohater.
Efa,Oluś świetny)).Oj,wiemy cos o "lubieniu śliniaka"...
Ostatnia edycja:
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Efa o widać że jagudki posmakowały Olusiowi
LUTY MAŁGOŚ
Fanka BB :)
EFA jagódki to to co krasnoludki lubią najbardziej:-)
reklama
Podziel się: