reklama
R
rysia85
Gość
Dziulka Leane pięknie się uśmiecha,pozuje jak rasowa modelka i w ogóle jest boskim cudeńkiem:-)
Efa
Fanka BB :)
Hehe, DZIULA, jakie fajne psiapsiółki.
Kasia33
Super fotki Dziulka:-)
kruszynka jabłuszko zdecydowanie nie podeszło twojej córeczce.
Efa za to Oluś chyba wcinał jagódki popychając je śliniaczkiem, żeby tylko było szybciej.
LUTY MAŁGOŚ cudne dziewczynki.
Dziulka twoja Leane jak zawsze śliczna. Uwielbiam jak dzieci się śmieją. Masz szczęście, że mała tak reaguje na aparat. Mój wręcz przeciwnie. Choćby się nie wiem jak śmiał i gaworzył, na widok aparatu od razu zamiera. Nieźle się trzeba napracować, żeby się uśmiechnął do zdjęcia.
Dzisiaj kilka zdjęć mojego malucha:
1) świętujemy ukończenie 4 miesięcy
2) ziemniak z dynią to nie jest to co tygryski lubią najbardziej :-)
3, 4) pierwszy kukurydziany chrupek
5) smaczny gryzaczek- suszone jabłuszko
6) misie trzy
Efa za to Oluś chyba wcinał jagódki popychając je śliniaczkiem, żeby tylko było szybciej.
LUTY MAŁGOŚ cudne dziewczynki.
Dziulka twoja Leane jak zawsze śliczna. Uwielbiam jak dzieci się śmieją. Masz szczęście, że mała tak reaguje na aparat. Mój wręcz przeciwnie. Choćby się nie wiem jak śmiał i gaworzył, na widok aparatu od razu zamiera. Nieźle się trzeba napracować, żeby się uśmiechnął do zdjęcia.
Dzisiaj kilka zdjęć mojego malucha:
1) świętujemy ukończenie 4 miesięcy
2) ziemniak z dynią to nie jest to co tygryski lubią najbardziej :-)
3, 4) pierwszy kukurydziany chrupek
5) smaczny gryzaczek- suszone jabłuszko
6) misie trzy
Ostatnia edycja:
Efa
Aniawa, jakie fajne masz dzieciaczki
pszczylaszczka
super, dajesz malemu chrupki????????????????????
Kasia33
Aniawa super dzieciaczki
JOLI77
reklama
super, dajesz malemu chrupki????????????????????
Daję to za dużo powiedziane. Spróbowałam, ale on póki co jest średnio zainteresowany wkładaniem ich do buźki. Tak celuje, że w efekcie częściej lądują tam rączki a chrupek rozciapany na buźce. Poza tym nie bardzo mu podeszły. W chrupkach jest tylko mąka kukurydziana, więc tak jakbym mu dała kaszki kukurydzianej, za którą nie przepada. Zdecydowanie lepsze było suszone jabłuszko :-)
JOLI twoja śliczna Gabi pięknie siedzi.
Podziel się: