reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Dziulka, Leane to wcale nie woreczek kartofli! Może i ciężka ale szczuplutka jest! Gdzie te fałdki co u mojej wszędzie?? Cudna jest! Mamusia też piękna (napiszę to bo będziesz zazdrosna ;-)))))))))))))
Dawidowe, chciałabym zobaczyć Twojego Meża, bo Laurka ma niespotykaną orientalną wręcz urodę! I jestem ciekawa czy to czasem nie po tatusiu...? Piękny uśmiech zapewne po mamusi :-)
Malutka, śmieszek-orzeszek z Twojego Bartusia! śliczny chłopczyk, a ze zdjecia na zdjęcie coraz fajniejszy się robi!

malutka, nam się te śpiochy tak w kroku rozpinały, że doszyłam trzy guziczki na pętelkę. Plastikowe zatrzaski są be. Ale śpioszki poza tym śliczne :). Bartulinek się zajefajnie uśmiecha.
mała_mi, nie wiem, co Tomek z Olkiem przeczytali w horoskopie, bo ich nie słuchałam, ale zaśmiewali się do rozpuku ;-)
dobranocka, Tomek chętnie czyta małemu. Ja w ogóle, wolę z nim "pogugolić" :)

Dziulka, Leane to już profesjonalna modelka.
Dawidowe, Laura rzeczywiście sliczna. I ma to "coś" w oku ;)

Ostatnia edycja:
No powiedzcie do kogo LAura podobna?
Na zdjeciu na 3 tygodnie przed porodem spuchnieta jak balon 20 kg dodatkowo wody a lekarze ciagle twierdza ze to normalne i nie ma zatrucia ciazowego spoko ;-)
Dodatkowo moja kochana droga torebka szanowana jak dziecko przez 2 lata i tak wyglada po jednym wypadzie na plaze. Drugiego dnia była juz w koszu ;-(

malutka Bartolini jest extra .... cała buzinka mu się śmieje

dawidowe ja tez zauważam oryginalną urodę Lauritki. Oj bedzie miala kiedys mnóstwo adoratorów. Moj Dorian już tak zalotnie patrzy na zdjecia Twojej córci :-)

moj maz juz mowi ze bedzie musiał córke pilnowac i jakas piłe mechaniczna trzymac przy wejsciu aby odganiac adoratorów ;-) ja tam nie bede wyganiac tylko przesiewac hihihihi

No powiedzcie do kogo LAura podobna?
Na zdjeciu na 3 tygodnie przed porodem spuchnieta jak balon 20 kg dodatkowo wody a lekarze ciagle twierdza ze to normalne i nie ma zatrucia ciazowego spoko ;-)
Dodatkowo moja kochana droga torebka szanowana jak dziecko przez 2 lata i tak wyglada po jednym wypadzie na plaze. Drugiego dnia była juz w koszu ;-(

No żadne z Was się nie wyprze. Laura taka troszkę Ty, troszkę tato :). Chociaż odrobinę bardziej chyba tato :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry