reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Efa - juz to kiedys pisalam - Olus to super przystojniak :-)
Dziulka - widze, ze calowanie stopek w koncu udokumentowane :-)
dawidowe - Laura ma oczka jak dwie iskierki - sliczna :-)
Dziulka - widze, ze calowanie stopek w koncu udokumentowane :-)
dawidowe - Laura ma oczka jak dwie iskierki - sliczna :-)
dobranocka
podwójna październikówka!
Dziulka, Leane to wcale nie woreczek kartofli! Może i ciężka ale szczuplutka jest! Gdzie te fałdki co u mojej wszędzie?? Cudna jest! Mamusia też piękna (napiszę to bo będziesz zazdrosna ;-)))))))))))))
Dawidowe, chciałabym zobaczyć Twojego Meża, bo Laurka ma niespotykaną orientalną wręcz urodę! I jestem ciekawa czy to czasem nie po tatusiu...? Piękny uśmiech zapewne po mamusi :-)
Malutka, śmieszek-orzeszek z Twojego Bartusia! śliczny chłopczyk, a ze zdjecia na zdjęcie coraz fajniejszy się robi!
Dawidowe, chciałabym zobaczyć Twojego Meża, bo Laurka ma niespotykaną orientalną wręcz urodę! I jestem ciekawa czy to czasem nie po tatusiu...? Piękny uśmiech zapewne po mamusi :-)
Malutka, śmieszek-orzeszek z Twojego Bartusia! śliczny chłopczyk, a ze zdjecia na zdjęcie coraz fajniejszy się robi!
Efa
Fanka BB :)
malutka, nam się te śpiochy tak w kroku rozpinały, że doszyłam trzy guziczki na pętelkę. Plastikowe zatrzaski są be. Ale śpioszki poza tym śliczne . Bartulinek się zajefajnie uśmiecha.
mała_mi, nie wiem, co Tomek z Olkiem przeczytali w horoskopie, bo ich nie słuchałam, ale zaśmiewali się do rozpuku ;-)
dobranocka, Tomek chętnie czyta małemu. Ja w ogóle, wolę z nim "pogugolić"
Dziulka, Leane to już profesjonalna modelka.
Dawidowe, Laura rzeczywiście sliczna. I ma to "coś" w oku
mała_mi, nie wiem, co Tomek z Olkiem przeczytali w horoskopie, bo ich nie słuchałam, ale zaśmiewali się do rozpuku ;-)
dobranocka, Tomek chętnie czyta małemu. Ja w ogóle, wolę z nim "pogugolić"
Dziulka, Leane to już profesjonalna modelka.
Dawidowe, Laura rzeczywiście sliczna. I ma to "coś" w oku
Ostatnia edycja:
dawidowe
No powiedzcie do kogo LAura podobna?
Na zdjeciu na 3 tygodnie przed porodem spuchnieta jak balon 20 kg dodatkowo wody a lekarze ciagle twierdza ze to normalne i nie ma zatrucia ciazowego spoko ;-)
Dodatkowo moja kochana droga torebka szanowana jak dziecko przez 2 lata i tak wyglada po jednym wypadzie na plaze. Drugiego dnia była juz w koszu ;-(
Na zdjeciu na 3 tygodnie przed porodem spuchnieta jak balon 20 kg dodatkowo wody a lekarze ciagle twierdza ze to normalne i nie ma zatrucia ciazowego spoko ;-)
Dodatkowo moja kochana droga torebka szanowana jak dziecko przez 2 lata i tak wyglada po jednym wypadzie na plaze. Drugiego dnia była juz w koszu ;-(
dorisday2512
malutka Bartolini jest extra .... cała buzinka mu się śmieje
dawidowe ja tez zauważam oryginalną urodę Lauritki. Oj bedzie miala kiedys mnóstwo adoratorów. Moj Dorian już tak zalotnie patrzy na zdjecia Twojej córci :-)
dawidowe ja tez zauważam oryginalną urodę Lauritki. Oj bedzie miala kiedys mnóstwo adoratorów. Moj Dorian już tak zalotnie patrzy na zdjecia Twojej córci :-)
Efa
No powiedzcie do kogo LAura podobna?
No żadne z Was się nie wyprze. Laura taka troszkę Ty, troszkę tato . Chociaż odrobinę bardziej chyba tato :-)
Ostatnia edycja:
dorisday2512
No żadne z was się nie wyprze. Laura taka troszkę Ty, troszkę tato . Chociaż odrobinę bardziej chyba tato :-)
No ja też tak to widzę. W kazdym razie oboje piękni to córcia inna być nie moze.
reklama
Podziel się: