reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

DOBRANOCKA- moj aparat chyba wyszczupla hihi ona ma pelno faldek na udkach szczegolnie a buziol okragly jak od cyrkla:)) no i dupsko jak z olowiu... jak mam odbeknac mloda to mi sie wydaje ze mi kregoslup strzeli neiraz jak powisi troche:))))))) poza tym brzuszek moze ma jedna faldke ale za to ona jest w brzuchu szeroka ze niektore sukieneczki ANI RAZ nie wlozylam bo najpierw za duze byly a potem juz w nie nie wlazla. Na jednej fotce widac te udkowe faldeczki:))) kluska moja ukochana z niej:)

DAWIDOWE LAura ma slodziuchne spojrzenie:))) takie blyszczace i bystre oczka:)) a do kogo podobna?? 50/50 :))
MALUTKA bartus ma powalajacy usmiech:))) wkolo glowy by sie usmial chyba jakby nei uszy:))))) slodziutki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Efa- Ale Ci Twoich Przystojniacy zaczytani hihi;D ciekawe, co takiego tam ciekawego wyczytali :-)
Dziulka- Świetna sesja :-D Gdyby nie takie fajne Kobitki na zdjeciach nie byłaby taka ;-)
dawidowe- Laura jaka ślicznaa ;-) I z tego co widze po zdjeciach podobna troszke i do Mamusi i do Tatusia;-)
malutka- patrzac na Twojego Skarba sama zaczelam sie szeroko uśmiechać hihi;-D Bartuś jest świetny!!

Moja Śliczna Wiki z wczoraj:
3miesiac.jpg

img1066l.jpg

Dziewczynki,ale te Wasze pociechy są słodkie:-):happy2:. Ja tak rzadko dodaję zdjęcia Franka,bo wrzucam do kompa co 2,czasem co 3 miesiące.
Teraz czas na moje fotki.

Załączniki

• 1 199.jpg
    1 199.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 41
  • 1 212.jpg
    1 212.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 38
  • 1 169.jpg
    1 169.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 40
  • 1 166.jpg