reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

margeritta- kochana jestes. ale ja juz 36...:((((ale spoko :)) a zeby mam normalne a nie jakies wybrakowane i zolte, jak wyszlo z pomniejszenia zdjecia:)przynajmniej tak widze.

reklama
Pszczylaszczka, piękną masz rodzinkę! Dziewczyny królują hehe ;-)
Rzutka, Twoja Niunia ma obstawę godną Ojca Chrzestnego!

Mała Mi - Łukaszek wygląda jak Mały Ksiażę. Niezwykłej urody Mały Mężczyzna.

Pszczylaszczka wyglądacie super :), a nie wygladasz na 36 tylko na 18 :). super rodzinka
Rzutka obstawa niezła :) i powiedz mi jak psy się zachowuja jak pojawił sie maluszek(ale moze odpowiedz na odpowiednim watku ?)

reklama
Ida Michalinka super minkę ma na pierwszym zdjęciu ,widać że zaciekawiona zabawkami:-).
Sarisa obie wyglądacie z córeczką olśniewająco! a ta kokardka na główce dodaje uroku malutkiej:-).
rysia85- Na Miłoszka też aż miło patrzeć, rośnie kolejny przystojniak:-).

Do góry