reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Sarisa,widzę,że Twoja Niunia też ma obstawę(i to jaką ...ubraną;-)),śliczna jest,te oczka takie ciekawe świata:).
Rzutka,przystojniaczek z Twojego,łamacz serc rośnie?
Ida -Michalinka jaka skupiona :)!Widać,że strasznie kombinuje z tymi zabawkami:).I,fakt,ładniutko w tych fioletowych paseczkach.
Rysia 85-Miłoszek też cudo,to filuterne spojrzenie:).

reklama
mala_mi- Uroczy Synuś ;-)
Pszczylaszczka- super rodzinne zdjecie :-)macie przesliczne Córcie :-D
Rzutka- no to Hubcio ma obstawe- niezly ten Jego bodyguard hehe :-D ps. mamy taka sama mate- swietna jest- to fakt ! ;-)
Ida - Michalinka jest przepiekna !!!!
sarisa- Boska jest ;-) najbardziej mnie rozwalilo zdjecie z psinka hihihi ;-)
rysia- Ale Przystojniak :-D Ciasteczko ;-))

Ostatnia edycja:
Rysia, dziękujemy za uśmiechy od Miłoszka. Ale on przystojny ;-)
DSC00266.JPG
A tutaj 3-miesięczny Oli czyta z tatą swój horoskop

DSC00277.JPG

O jaaaaaa Efa! Jak Oluś już urósł!!!!!!!!!!!
Masz w domu dwóch przystojniaków ;-)
Super - lektura wieczorna?
"20 minut dziennie" hehe - już praktykujecie?

Efa rzeczywiście ten Twój Oluś urósł. Rośnie chłopak jak na drożdżach :) I co ciekawego Twoje chłopaki przeczytali w tym horoskopie hmm? :)

Dziulka
a Leane podoba mi się w tym żółtym pajacyku :) ale tak w ogóle to ona i bez niego jest śliczna :) Kurde ona się już tak dźwiga wow.

Odkąd tu ostatnio zajrzałam przybyło mnóstwo zdjec. Powiem krótko : wszystkie Wasze dzieciaczki są poprostu cudowne!!!!!
Efa - Oluś jest przesłodki ! wiem ,ze już Ci to pisalam ale nie mogę tego nie powtarzac
Dziulka - Leane jest strasznie podobna do Ciebie ... szkoda tylko ,ze sama usmiecha sie tak rzadko na zdjęciach. Dobrze ,ze mamusia nadrabia. Cudnie!!!

reklama
no na tych ostatnich DORISKO mniej sie usmiecha bo rozbieranko itp ale popatrz na wczesniejsze serie jak ja doslownie rozrywa ze smiechu:))) ja nieraz porownuje fotki to tych "powaznych" jest 1/4 z calosci ktore robione byly:)))powiem wiecej: jak maz robil sesje to niestety aparatem ruszal bo sie nabijal z mlodej i tychn ie dalam fotek bo rozmyte:p smiala sie sporo przy zdejmowaniu pieluszki, jak chciala sobie usiasc i jak stopki cmokalam:) a w kapieli ona jest bardzo zadowolona -nie udalo sie uchwycic usmiechu jako tako bo zastawialam troche mloda plecami a lazienka mala buuuu://

Ostatnia edycja:
Do góry