reklama
Efa
Fanka BB :)
Maga, piękną masz rodzinkę. A starszy brat jaki dumny z siostrzyczki :-).
monia140190
DZULKA78- Ale różowa Pyzunia !! Rzeczywiście poliki podobne do Wiki ;-) Noworoczna sesja super tez ;-) Moja Wikusia nie podnosi tak gloweczki a wrecz sie denerwuje jak Ją tylko poloze na brzuszku :-(
Sivle- Adaś jaki Słodziak! A jak już ladnie glowke podnosi ;-))
moriam- a ja nie widze zdjecia Maury ( ale za to choinke tak! Widac Mikolaj sie postaral- Zuch Chlopak ;-D
Ida- Jaki Piekny Chłopczyk!! Do schrupania! ;-)
frogg- Widać Filipek dopasował sobie kolor czapeczki do jego pieknych oczu ;-)
Maga- Ale Księżniczka ;-) i Synuś jaki Przystojniaczek hihi Tworzycie piekna rodzinę!!
a to Wikusia sprzed 2-4 dni i przepraszam z gory, ze od razu takie duze zdjecia, ale nie umiem wrzucac ich tak, zeby byly mniejsze ;-)
Sivle- Adaś jaki Słodziak! A jak już ladnie glowke podnosi ;-))
moriam- a ja nie widze zdjecia Maury ( ale za to choinke tak! Widac Mikolaj sie postaral- Zuch Chlopak ;-D
Ida- Jaki Piekny Chłopczyk!! Do schrupania! ;-)
frogg- Widać Filipek dopasował sobie kolor czapeczki do jego pieknych oczu ;-)
Maga- Ale Księżniczka ;-) i Synuś jaki Przystojniaczek hihi Tworzycie piekna rodzinę!!
a to Wikusia sprzed 2-4 dni i przepraszam z gory, ze od razu takie duze zdjecia, ale nie umiem wrzucac ich tak, zeby byly mniejsze ;-)
Ostatnia edycja:
Nareszcie mogłam uwiecznić uśmiech Lenki bo zawsze jak widziała aparat to robiła się mega poważna
Zobacz załącznik 313985Zobacz załącznik 313984
Pozbyłyśmy się niestety koguta Nie wiem kiedy i jak ale już jej nie odstaje
Zobacz załącznik 313985Zobacz załącznik 313984
Pozbyłyśmy się niestety koguta Nie wiem kiedy i jak ale już jej nie odstaje
Roxannka
Pracująca mama!
Nareszcie mogłam uwiecznić uśmiech Lenki bo zawsze jak widziała aparat to robiła się mega poważna
u nas jest to samo, a jak biore do ręki kamere to przestaje gadać
maga, ale twoja córcia ma śliczną sukieneczke, a tak futrzana czapa rewelacyjna ))
monia, twoja córeczka wygląda jak laleczka
monimoni, widać że Lenka lubi kąpiele, taka jest uradowana
Efa
Monia, Wikusia jest śliczna.
Monimoni, Lenka cudownie się uśmiecha. Kochana, piękna Niunia!
Monimoni, Lenka cudownie się uśmiecha. Kochana, piękna Niunia!
Ida Sierpniowa
HEHE, jeśli to do mnie a nie do idki to dziękuję bardzo w imieniu Michalinki chyba rzeczywiście jest BARDZO podobna do tatusia))))))))))))))))) ale zapewniam, że "wyposażenie" ma żeńskie)))))))))))))))Ida- Jaki Piekny Chłopczyk!! Do schrupania! ;-)
Maga, Zuzulinka wygląda po prostu przebojowo w swojej kreacji!!!
moni, w tych Lenkowych oczętach utonąć można)) uwielbiam takie słodkie głębokie oczy!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: