reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Dziulka, Leane jest poprostu cudna, a w tym różowym jej do twarzy ;)

Sivle, super jest ten twój Adaśko :D

Moriam, zakochałam się w twojej córeczce, w tej opasce to taka mała zalotnica :)))

reklama
Moriam, Maurunia macha do ciotek z BB a ma napis że kocha Santa a nie nas! Trzeba jej zasponsorować nowy śliniak ;-)
Przepiękna choinka, góra prezentów powalająca. Ale Maurunia i tak jest The Best !

MORIAM to zdjecie Maruni z opaseczka wymiata!!!:)) kurcze musze moja ubrac bo dostala zestaw rajtuzki rozowe, fioletowa kiecusia, rozowy kaftanik i rozowa opaseczka:)) ciekawe jak bedzie w tym wygladac:))) puki co musialam sie napocic bo ona podobnie jak ja nie lubi keicek i zanim ubralam sukienusie to bylo darcie jak 150!!!

Dobranocka jak bedzie epoka szpilek to mloda pewnie sama bedzie o nie prosic:))))) puki co kurteczek, czapeczek, rajtuzkow, kiecusi NIE LUBI, ona jak mamusia- ma portek wiecej niz tatus:)

01012011568 (Medium).jpg01012011567 (Medium).jpg01012011570 (Medium).jpg01012011554 (Medium).jpg01012011555 (Medium).jpg01012011565 (Medium).jpg01012011572 (Medium).jpg
kolejna sesyjka mojej gwiazdy- noworoczna tym razem:) fotka1: udajemy kokietke:p, 2- pileczka jest siuuuper, 3-wesolutko mi, 4- uwaga nadciagam!,5-czolgamy sie :), 6 i 7 - czasami jestem powazna:)

reklama
Do góry