reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Sarisa - cudna sesja :-) Wy to sami sobie takie robicie? Szkoda, że ja albo m. nie mamy talentu do fotografowania. Naprawdę piękne te Twoje zdjęcia - malutka będzie mieć niepowtarzalne pamiątki :-)

Makuc - Alutek śliczny :-) No i ta fioletowa buźka wymiata :-D A tak w ogóle to widać, że bardzo pogodna z niej dziewczynka :-)

Mała_mi - ale już duży chłopak z Twojego Łukaszka no i boską ma minę na ostatnim zdjęciu :-) To on już sam siedzi bez podpórki? Super!

Ostatnia edycja:
Sarisa sesja cud, miód i orzeszki ;-) Skorzystam z pomysłu z walizką jak jakąś znajdę. Pomyślałam też o zdjęciu w pralce i w zlewie :-)
Makuc świetne fotki. Na pierwszym wygląda jakby jakieś surowe mięcho jadła (chyba za dużo szkoły przetrwania oglądam :-)), a i super mina na ostatnim.
Mała_mi no, no jaki model.

E-lona w pralce? tos mnie zaciekawiła , ja bym sie chyba nie odważyła hehe, a ze zlewem musze pomyslec. A z walizka bylyby fajniejsze gdyby była stara..

reklama
Mała_mi - ale już duży chłopak z Twojego Łukaszka no i boską ma minę na ostatnim zdjęciu :-) To on już sam siedzi bez podpórki? Super!

No właśnie tak średnio siedzi, bo traci równowagę i się kołysze albo na prawo albo na lewo. Na tym jednym zdjęciu widać rękę mojej mamy bo właśnie go asekurowała :)

Do góry