reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Wow Happybeti ale odjechane ubranka, rewelacja!!!! Niunia przesłodka. W ogóle wszystkie dzieciaczki kochane, piekne i do schrupania. Ja takch szukam na Franka i nie moge znaleźć, a miałam wizje chrztu oldschoolową...

luzak.jpgnogi.jpgkrata.JPGbrzuchol.jpgkapelusz.jpgmis.jpgpuchatek.jpgspacer.jpg

reklama
Dzięki,Loliszka:).Tak prawde mówiąc,to większość ubranek jest "zwyczajna",jakieś letnie sukienki,kapelusiki,piżamki,tylko tak zestawione tworzą klimat:).A zaciekawiłas mnie tą oldschoolową wersją chrztu.Co miałas na mysli ?Tez jakieś czepeczki,koronki?I kiedy masz ten chrzest?może narysuj ,o co z grubsza chodzi i wyslij mi na pw,to cos wymyslimy:)?
A Franek ,jak zwykle,przesłodki:).I te jego włoski,piękne ma,zupełnie nie jak taki maluszek:).

050320111272 (800x600).jpg050320111271 (800x600).jpg050320111274 (800x600).jpg050320111273 (800x600).jpg050320111276 (800x600).jpg050320111275 (800x600).jpg
sesja z kuzynami - Maxime lat 5 i Nathan lat 2. zdjecie 4- Nathan w akcji- nei rpzestawal calowac Leane:)))))))))) a tej sie podobalo...
pencil.png

Loliszko Franek super no i zdjecia rewelacja :), a ta kurtałka ehh supcio :)
Dziulka Leane superaśna i widzę, że wizyta udana i dużo dzieciaczków super :)

happibetti - cudowne zdjęcia, masz talent. no i modelka piękna
loliszka - fran wymiata, zwłaszcza w kapelutku!
roxanaka - ale słodki czytelniek
dziulka - fajne takie przedszkole
e-lona, makuc, sarisa, happibetti - mój ma taki sam dizejn na głowie. a dzieciaczki do schrupania macie
sarisa - śłitaśne stupiczki
frogg - fifek wymiata
rysia - superancki miłoszek, a ty nie wygladasz na mamusie, raczej na siostre
mona - sliczna panienka
mamaagusi - równiez masz piękną córeczke
mała mi - łukaszek jest boski!
ech, co tu się rozdrabniac - wszystkie dzieciuly najpiękniejsze

reklama
Do góry