reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Frogg super fotki, a na dwóch ostatnich Fifi wygląda rozczulająco. Też chcę zrobić takie foto jak z tą rączką, ale muszę nad aparatem popracować co by mi ostrosci na wszystkim nie lapal.

reklama
Młody wierci się jak szalony, także słabo widoczne zdjęcie ząbków:
zęby.jpg

Ale słodziaki:)
FROGGUŚ - z Fifiego niezł przystojniak rośnie. I coś mi się wydaje, że chyba do Mamusi bardziej podobny będzie?
MADLEIN - ooo jaaa ale to fajnie wygląda.

Frogg Fifi kochany. Jestem zakochana w jego oczkach. I te zdjecia piękniutkie. uwielbiam patrzeć na śpiące maluszki :). A buciki wiesz nie uwierzysz kupiłam jej tylko 1 buciki(czarne lakierki na wigilie, ktore i tak byly za duze) i poki co nie musze jej kupowac bo butów mamy chyba ok.20 par każdy nam kupuje :)
Madlein super zębolki

reklama
O żebyś wiedziała dziulka, że młody już mnie ugryzł. Zapomniałam się, że ma zębolki i pozwoliłam mu wepchnąć swojego palca do buzi. Było niezłe aaaaałłłłaaaa, bo e zębolki to jak igły.

Do góry