reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

albo w takiej wiklinowej walizce. Albo ratanowe fotele i stoliki. Kurcze musze poczekac do lata i porobie u rodziców na działće na ratnowych meblach w kwiatach i tp

reklama
Sarisa oczywiscie ta pralka z odpowiednim zabezpieczeniem. Teraz sie jeszcze zmiesci i wagowo tez ok, pozniej to juz sie nie bedzie dalo.

Sariska zdjęcia cudowne!!!!!!!! ja właśnie chciałam małej zrobić chrzcinowe w walizce. Ale staszczyłam ją ze strychu (mamy taką starą PRL owską :p) ale sie nie nadaje do niczego i szukam nowego pomysłu...buuu...

Sarisa- ale masz malutkie stópki jak ty buty kupujesz :)a tak poważnie super zdjątka, a bagaż w walizce bezcenny:)
Roxannka- zdjęcie z książeczką czapeczką wymiata :)
Happybeti- jestem pod wrażeniem- cudna sesja, a mi zostają jedynie spodenki:) chybaaa że przebierzemy Fifolka w sukienkę :)
Lolisza- jak zwykle Franio pięknie wygląda
Dziulka- skąd ja znam tego ślimaka :) Leane jak zwykle śmieszek mały:)
Makuc- ale Alutek ma usteczka hmmmm,
Mała mi- ale Łukaszek ślicznie siedzi :) kawaler z nigo nonono:)

Frogg, a ubranka marynarskie,słomkowe kapelusiki,chłopca tez można "oldskulowo" przebrać.:)Zreszta,prawdę mówiąc,to dawniej chłopcy tez w "sukienkach " chodzili,dopóki nie zaczęli chodzic:)- więc luz:)))

reklama
Do góry