reklama
Tapis de jeux et d'éveil, Tapis d'éveil Gilles & Chloé de Nattou : Aubert to jest ta marka i rozne modele na dole, tego mojego nei widze akurat ale to na jedna melodie. zabawki sie sciaga, w przypadku LEANE wyrywa z impetem. mozna ja prac. w uszach zwierzaczkow sa grzechotki, albo cos szelesci, w noskach piszczalki jak sie nacisnie , oprocz tego ustereczko jedno w iszace drugie na macie a mimo to mozna prac.cena moze slona ale warto.
jeśli mogę się wtrącić odnośnie mat to polecam Centrum edukacyjno - rozwojowe - Tropikalna Wyspa, Tiny Love | Zabawki dla dzieci - do 3 lat | Maty edukacyjne, rozwojowe | Zabawki dla dzieci w Miluch.pl my taką niedawno kupiliśmy (tylko za niższą cenę niż na tej stronie) bo poprzednia była bardzo mała i nieciekawa. teraz się na niej mieścimy obie. zabawki są pluszowe no i można je różnie modyfikwać.jak mała leży i bawi się tymi na pałąku to przy nóżkach montujemy taką grzechoczącą, którą trąca nóżkami i dodatkowo ją to bawi
dorisday2512
Fanka BB :)
mamaagusi super ta mata , a ta moja ehhh szkoda słow . natolin zeby nie robic bałaganu to ja napiszę o niej w watku czarna lista
dorisday2512
Fanka BB :)
ojej jaka ona tycia :-) ... a jakie ona ma śpioszki tzn. pajacyk extra z króliczkami playboya?! Miło Was widziec:-)
hehe nie taka wcale młodziutka jak wygląda;-)Mamagusi sliczna corcia. A Ty taka młodziutka super dziewczynki
no już nie raz się właśnie nad tymi króliczkami zastanawiałam heh tak wyglądają. kupiła je teściowa i na początku wybór mielismy nieduzy bo wszystkie byly za duze a to m.in pasowało hihi. swoją drogą to taki były i śpiochy i pajacyk też. taki króliczkowy komplet:-)ojej jaka ona tycia :-) ... a jakie ona ma śpioszki tzn. pajacyk extra z króliczkami playboya?! Miło Was widziec:-)
reklama
Podziel się: