reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Moja mata też do niczego- mała, za wysoko wiszą zabawki. Dostałam ją w spadku od koleżanki, więc nie wybrzydzam. Nie będę kupowała nowej, bo Wojtek i tak ma już pół sklepu w domu. Mata dziulki bardzo mi się podoba.

reklama
Tapis de jeux et d'éveil, Tapis d'éveil Gilles & Chloé de Nattou : Aubert to jest ta marka i rozne modele na dole, tego mojego nei widze akurat ale to na jedna melodie. zabawki sie sciaga, w przypadku LEANE wyrywa z impetem. mozna ja prac. w uszach zwierzaczkow sa grzechotki, albo cos szelesci, w noskach piszczalki jak sie nacisnie , oprocz tego ustereczko jedno w iszace drugie na macie a mimo to mozna prac.cena moze slona ale warto.

jeśli mogę się wtrącić odnośnie mat to polecam Centrum edukacyjno - rozwojowe - Tropikalna Wyspa, Tiny Love | Zabawki dla dzieci - do 3 lat | Maty edukacyjne, rozwojowe | Zabawki dla dzieci w Miluch.pl my taką niedawno kupiliśmy (tylko za niższą cenę niż na tej stronie) bo poprzednia była bardzo mała i nieciekawa. teraz się na niej mieścimy obie. zabawki są pluszowe no i można je różnie modyfikwać.jak mała leży i bawi się tymi na pałąku to przy nóżkach montujemy taką grzechoczącą, którą trąca nóżkami i dodatkowo ją to bawi

Mamagusi sliczna corcia. A Ty taka młodziutka :) super dziewczynki
hehe nie taka wcale młodziutka jak wygląda;-)
ojej jaka ona tycia :-) ... a jakie ona ma śpioszki tzn. pajacyk extra z króliczkami playboya?! Miło Was widziec:-)
no już nie raz się właśnie nad tymi króliczkami zastanawiałam heh tak wyglądają. kupiła je teściowa i na początku wybór mielismy nieduzy bo wszystkie byly za duze a to m.in pasowało hihi. swoją drogą to taki były i śpiochy i pajacyk też. taki króliczkowy komplet:-)

reklama
a w odpowiedzi, tylko widze ze sie na odwrot dodaly ehh

Załączniki

• DSCN9773.jpg
    DSCN9773.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 63
  • 33.jpg
    33.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 67
Do góry