M
reklama
Aniawa,chyba jakoś wyszła taka duza...może przez to,że pajacyk miała maleńki ,taki dopasowany.Jak się dobrze przyjrzec,to w tle widac jakies kółko ,chyba od "łóżeczka" szpitalnego,a na główce siatka przytrzymująca wenflon...a urodziła się 3050g i 55 cm,to nie taka wielka
Cudnie się ogląda takie zdjęcia maluszków. Minęły tylko 4 miesiące, a jakie "dorosłe" się zrobiły te nasze kruszynki. Tak sobie patrzę, to aż bym chciała jeszcze jedno maleństwo.
Mamaagusi super zdjęcia (ja też nie mam zbyt wielu zdjęć ze swoimi dziećmi). A te pierwsze sama robiłaś? Czyżby kolejna utalentowana mamusia w naszym gronie
Rysia zdjęcia pięknie pokazują jak Miłoszek urósł.
Happybeti te pierwsze zdjęcie na pewno ze szpitala? Jaka twoja córcia duża!
Sarisa piękna kruszynka.
Miniu twój Casperek jest prześliczny a jaki roześmiany.
jeśli chodzi o to wczoraj dodane to tak sama a jeśli o te całkiem pierwsze z chrztu to fotograf robił. ale mi do jakiegokolwiek talentu daleko. chyba właściwie to nawet nie mam żadnego...
Mamaagusi więcej optymizmu i wiary w siebie. Każdy ma jakiś talent. Ja np. potrafię utrzymać piękny bałagan w domu albo odłożyć coś tak, że potem nie potrafię tego znaleźć. Czyż do tego nie trzeba mieć talentu? :-)
Chodziło mi o te wczorajsze- śliczne.
Mysle tak samo.Mamaagusi, na pewno masz mnóstwo talentów- ja juz Ci mówię,że śliczne rzeczy umiesz robić,ta czapeczka do chrztu była przepiękna.Ty za skromna jesteś.Mamaagusi więcej optymizmu i wiary w siebie. Każdy ma jakiś talent. Ja np. potrafię utrzymać piękny bałagan w domu albo odłożyć coś tak, że potem nie potrafię tego znaleźć. Czyż do tego nie trzeba mieć talentu? :-)
Efa
Fanka BB :)
mamaagusi, super córeczka. Olek też ma takiego pajaca.
rysia, słodki maluszek.
sarisa, boskie zdjęcia.
happybeti, jakie różowe cudo z Twojej niuni!
miniu, synuś wspaniały!
rysia, słodki maluszek.
sarisa, boskie zdjęcia.
happybeti, jakie różowe cudo z Twojej niuni!
miniu, synuś wspaniały!
Albo post mi sie skasował,albo napisałam w innym wątku...chyba sie skasował jakoś ,jak chciałam edytować....to jeszcze raz!
Miniu,Casperek na pierwszym zdjęciu wygląda tak słodko,jak całkiem duży "dzidziuś",nie noworodek.Na drugim tez super- uśmiech ma taki promienny,Słoneczko takie.
Miniu,Casperek na pierwszym zdjęciu wygląda tak słodko,jak całkiem duży "dzidziuś",nie noworodek.Na drugim tez super- uśmiech ma taki promienny,Słoneczko takie.
Efa
reklama
LUTY MAŁGOŚ
Efa najpiękniejsze są bezzębne uśmiechy, śliczności.
Podziel się: