reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

A ja wczoraj zrobiłam Amelce taką sesję "oldschool baby":),wiecie,w falbankach,czepeczkach:-D:-D,ale na razie nie mam kabla i nie mogę wrzucić:(.Brat ma mi dac,ale ja póki chora nie chcę iść do nich,bo mają małą córeczkę.

reklama
A ja wczoraj zrobiłam Amelce taką sesję "oldschool baby":),wiecie,w falbankach,czepeczkach:-D:-D,ale na razie nie mam kabla i nie mogę wrzucić:(.Brat ma mi dac,ale ja póki chora nie chcę iść do nich,bo mają małą córeczkę.

o ja bardzo ciekawam jak wyszło :-D

a tak w razie czego choć pewnie wszystkie mamy wiedzą: nie wolno fotografować małych dzieci przy użyciu lampy, trzeba poczekać aż skończą przynajmniej rok! Znajoma okulistka powiedziała że do 6 m.ż nie ma zmiłuj, ale i po radzi unikać przynajmniej jak maluch ukończy roczek. Mówiła o takim sposobie: jeśli błysk flesza wywołuje szybkie mruganie u dziecia to jeszcze nie wolno i już. A w studiu foto jeśli już koniecznie lamp używają to zawsze muszą być skierowane w podłogę - pilnujcie gadów bo czasem trafi się jakiś konował i będzie błyskał po oczętach a tu chodzi o zdrówko naszych małych

Dziulka, Leane ma dupinkę jak orzecha łupinkę hahaha! Tylko takiego solidnego orzecha kokosowego :))))))))))))))) Wcale nie wygląda na taką wagę jaką ma. CUDOWNA JEST!

Rysia Super jest Twój Walenty!
uska słodki Twój synuś
kahaaa Twój synek cudny
Rzutka zazdroszczę chaty! A Hubert wygląda świetnie taki opatulony na tarasie!
Dziulka Leane nie daje o sobie zapomnieć
Alicja Isia to mały cukiereczek. Tak,jak Wasze-Ika i happybeti. Normalnie cukiernia na tym BB;-)Aha,no i pączuś Jolii

Aha,ja też robiłam zdjęcia z fleszem:sorry2:

Ostatnia edycja:
110220111086 (800x600).jpg110220111087 (800x600).jpg110220111085 (800x600).jpg120220111097 (800x600).jpg120220111088 (800x600).jpg120220111093 (800x600).jpg120220111095 (600x800).jpg120220111090 (800x600).jpg

oto sesja z wczoraj i kilka z dzisiaj po kapieli z tatusiem:)

foto 1-2 - nie przeszkadzac bo czytam!
foto3- i tym sposobem mama nie musi placic rachunku za komore!
foto4 i do konca- sesja pokapielowa:)) najlepsza ta mina z jezykiem:)

fotka przedostatnia -maly Pudzianek:)

reklama
a ja musze sie pchwalic jak niunia je jagódki. Narazie buzia po sesji jeszcze umorusała wszystko do okoła

Do góry