A ja wczoraj zrobiłam Amelce taką sesję "oldschool baby",wiecie,w falbankach,czepeczkach,ale na razie nie mam kabla i nie mogę wrzucić.Brat ma mi dac,ale ja póki chora nie chcę iść do nich,bo mają małą córeczkę.
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
A ja wczoraj zrobiłam Amelce taką sesję "oldschool baby",wiecie,w falbankach,czepeczkach,ale na razie nie mam kabla i nie mogę wrzucić.Brat ma mi dac,ale ja póki chora nie chcę iść do nich,bo mają małą córeczkę.
o ja bardzo ciekawam jak wyszło
a tak w razie czego choć pewnie wszystkie mamy wiedzą: nie wolno fotografować małych dzieci przy użyciu lampy, trzeba poczekać aż skończą przynajmniej rok! Znajoma okulistka powiedziała że do 6 m.ż nie ma zmiłuj, ale i po radzi unikać przynajmniej jak maluch ukończy roczek. Mówiła o takim sposobie: jeśli błysk flesza wywołuje szybkie mruganie u dziecia to jeszcze nie wolno i już. A w studiu foto jeśli już koniecznie lamp używają to zawsze muszą być skierowane w podłogę - pilnujcie gadów bo czasem trafi się jakiś konował i będzie błyskał po oczętach a tu chodzi o zdrówko naszych małych
dobranocka
podwójna październikówka!
Dziulka, Leane ma dupinkę jak orzecha łupinkę hahaha! Tylko takiego solidnego orzecha kokosowego )))))))))))))) Wcale nie wygląda na taką wagę jaką ma. CUDOWNA JEST!
dawidowe
Fanka BB :)
ja tezja przyznaję, że robię zdjęcia z fleshem
emiliab
Fanka BB :)
Rysia Super jest Twój Walenty!
uska słodki Twój synuś
kahaaa Twój synek cudny
Rzutka zazdroszczę chaty! A Hubert wygląda świetnie taki opatulony na tarasie!
Dziulka Leane nie daje o sobie zapomnieć
Alicja Isia to mały cukiereczek. Tak,jak Wasze-Ika i happybeti. Normalnie cukiernia na tym BB;-)Aha,no i pączuś Jolii
Aha,ja też robiłam zdjęcia z fleszem
uska słodki Twój synuś
kahaaa Twój synek cudny
Rzutka zazdroszczę chaty! A Hubert wygląda świetnie taki opatulony na tarasie!
Dziulka Leane nie daje o sobie zapomnieć
Alicja Isia to mały cukiereczek. Tak,jak Wasze-Ika i happybeti. Normalnie cukiernia na tym BB;-)Aha,no i pączuś Jolii
Aha,ja też robiłam zdjęcia z fleszem
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: