reklama
kahaaa
Fanka BB :)
rzutka - odkąd ja dziecko zaczęłam trzymać na podłodze to pies zlazł z kanapy. a zdjęcie jest boskie...
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
uska78- Karolek śliczny! A na tym zdjęciu w foteliku wygląda cudnie!
onesmile
Świat według Pafffcia
kahaaa - co tu duzo mowic, synus sie wam naprawde udal! I widze, ze labrador rzadzi :-)
Rzutka - ale wypasiona chata...bo syncia rzeczwiscie trudno dostrzec :-)
uska - slicznotek z Twojego synka!!!Na 3cim zdjeciu wyglada jak Pawcio:-)
Rzutka - ale wypasiona chata...bo syncia rzeczwiscie trudno dostrzec :-)
uska - slicznotek z Twojego synka!!!Na 3cim zdjeciu wyglada jak Pawcio:-)
Rzutka znalazlam znalazlam Hubsona lezy na kanapieCo wygralam?
jejku dziewczyny jakie wszystkie kruszynki sa slicznenaprawde mysle aby zrobic album naszych pociech bo co nowe fotki to piekniejsze a tak wogole Dziulka,Alicja,Ika,Happybeti sliczne panienki mam nadzieje ze juz macie zrobiona liste ubiegajacych sie o reketylko pamietajcie faceci z bb sa w pierwszej kolejnosci
jejku dziewczyny jakie wszystkie kruszynki sa slicznenaprawde mysle aby zrobic album naszych pociech bo co nowe fotki to piekniejsze a tak wogole Dziulka,Alicja,Ika,Happybeti sliczne panienki mam nadzieje ze juz macie zrobiona liste ubiegajacych sie o reketylko pamietajcie faceci z bb sa w pierwszej kolejnosci
Ostatnia edycja:
Alicja Twoja Isia prześliczna.A na II zdjęciu wygląda,jakby sobie śpiewała
Kahaa Wasz maluszek słodki.Oczka ma takie piekne...
Uska - Karolek świetny.A jak słodko wygląda we śnie...rozczulajacy...
Rzutka ,ja tez znalazłam Twojego Huberta.Och,wyobrazam sobie jego szaleństwa z taaakimi fajnymi piesami,jak podrośnie!
Miniu ,oczywiscie,ze zarezerwowane.A Casperek jeden z głównych pretendentów.
To nie ten wątek,ale kahaa ,uska ,cieszę sie,że mogę Was poznać.Ja dołączyłam w czasie Waszej nieobecności,ale mam nadzieje,że teraz juz będziecie znów tu ,na BB.
Kahaa Wasz maluszek słodki.Oczka ma takie piekne...
Uska - Karolek świetny.A jak słodko wygląda we śnie...rozczulajacy...
Rzutka ,ja tez znalazłam Twojego Huberta.Och,wyobrazam sobie jego szaleństwa z taaakimi fajnymi piesami,jak podrośnie!
Miniu ,oczywiscie,ze zarezerwowane.A Casperek jeden z głównych pretendentów.
To nie ten wątek,ale kahaa ,uska ,cieszę sie,że mogę Was poznać.Ja dołączyłam w czasie Waszej nieobecności,ale mam nadzieje,że teraz juz będziecie znów tu ,na BB.
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Alicja Twoja Isia prześliczna.A na II zdjęciu wygląda,jakby sobie śpiewała
ziewała na mnie aparat przestał juz na niej robić wrażenie - przyzwyczaiła się że szalona matka co chwila jej macha nim przed głową
Podziel się: