reklama
emiliab
Fanka BB :)
Monia,Kasia wasze dzieciaczki są śliczne! Ale przy takich mamach,to jakie mają być?
monia140190
Dziękujemy , bardzo to miłe co piszecie. Kochane jesteście ;*
dziewczyny sliczne dzieciaczki i jakie duze juz mamusie tez sliczne
dziulka nie zwrocil nikt z lekarzy uwagi ze mala ma moze asymetrie ulozeniowa?nie wiem czy tak tylko na zdjeciu wyszla-na tym na brzuchu, nierowne posladki i faldki moga swiadczyc o takiej asymetri, napatrzylam sie juz na takie dzieciaczki,przepraszam ze cie niepokoje ale zwroc na to uwage czy rowno wszystko jej sie rozklada, poczytaj o asymetrii i jak cos ci wyda sie jednak nie tak to zapisz mala do poradni rehabilitacyjnej, to nie jest nic strasznego, szybko sie da wycwiczyc ale liczy sie czas, po co ma byc pozniej krzywa
dziulka nie zwrocil nikt z lekarzy uwagi ze mala ma moze asymetrie ulozeniowa?nie wiem czy tak tylko na zdjeciu wyszla-na tym na brzuchu, nierowne posladki i faldki moga swiadczyc o takiej asymetri, napatrzylam sie juz na takie dzieciaczki,przepraszam ze cie niepokoje ale zwroc na to uwage czy rowno wszystko jej sie rozklada, poczytaj o asymetrii i jak cos ci wyda sie jednak nie tak to zapisz mala do poradni rehabilitacyjnej, to nie jest nic strasznego, szybko sie da wycwiczyc ale liczy sie czas, po co ma byc pozniej krzywa
Ostatnia edycja:
kahaaa
monia - ale sliczna panienka, jak cukiereczek
kasia - pawelek do schrupania.
kasia - pawelek do schrupania.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
kasia cóż za przystojniak :-) !
monia co tu dużo mówić po prostu śliczności ! - po mamusi
monia co tu dużo mówić po prostu śliczności ! - po mamusi
Ida Sierpniowa
a wiesz że moja Inka ma identyczną kreację?))))))))) na święta w niej występowała))))))) nie muszę chyba pisać, że bardzo Twojej córci w niej do twarzy))))) przecież to widać))Dziewczyny, wszystkie piekne te Wasze pociechy... ;-)
jedno zdjecie przed wyjsciem na urodzinki kolegi Wikusi ;-) ;-)
a drugie przy okazji ;-)
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
rzutka jak sa nierowno rozstawione to wtedy asymetria, ale ja nie jestem fachowcem i na pewno po zdjeciu nie mozna tego powiedziec , tylko pisze zeby zwrocila na to uwage. mi kiedys tez dziewczyna z forum po zdjeciu powiedziala zebym zwrocila uwage czy mala nie uklada sie nieprawidlowo i okazalo sie ze ma racje. mam nadzieje ze u dziulki po prostu tak zdjecie wyszlo
reklama
Podziel się: