reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Ja wpadłam na to tak po prawdzie gdy miałam go dość. Nic mu się nie podobało, wszystkie zabawki nudne. W wózku źle bo płasko i nic nie widzi, a jak się nie jedzie to nie śpi i sie drze.
A w leżaczku widzi bo pod kątem jest. Więc go zapakowałam i oglądał świat :-) Bujał się na świeżym powietrzu, także wilk syty i owca cała ;-)

reklama
Rzutka - super zdjecia i dobry mialas pomysl. Pawel nienawidzi lezec na plasko i tez sie domaga pozycji siedzacej no i siedzi. A poniewaz my od razu kupilismy spacerowke i nie mielismy w ogole typowego wozka glebokiego, to juz od mniej wiecej 2 tygodni podnosze Malemu oparcie troche, zeby ogladal sobie swiat i nie marudzil.

Alicja - przepiekna cora!

dziulka Leane ma znów piękną sesje. a co do spioszków to na moje oko to one z żółwikiem są , a nie z kaczuszką:-)
sheeney Tom cudnie patrzy na tego banana.MOj tez uwielbia banany:-)
rzutka Hubert to taki inżynier obserwator :-D. Nie wpadlam na to ,ze choc nie mam tarasu to przeciez na balkon mozna wystawic malego w lezaczku, ale mam balkon na ulicę :-(
alicja - znów sliczna fotka Isi :-)

ale urosły te śłodziaczki
dziulka - Leane to prawdziwa modelka!!!
alicja- supersne fotki, pełna profeska
rzutka - Hubcio to już kawał chłopa chyba... :)

a to nasz słodziak:

Zobacz załącznik 326529Zobacz załącznik 326532Zobacz załącznik 326534
pencil.png

Kahaa, ależ on słodki. I takie poważne miny robi.
A ja wstawiam kolejne ciekawe zdjęcie, ukazujące jak baaardzo chce mi się sprzątać i utrzymywać porządek. Gdzieś tam jest moje dziecie ;)
DSC_0019 (4).jpg

Rzutka ja widzę! Leży na kanapie środkowej koło czarnej psinki! :)
Fajny salon!

kahaaa- słodki synuś a z tym kciukiem w buzi jeszcze słodszy!
Dziulka- Leane jest superaśna! I powiem tak-z uśmiechem na buźce jej o wiele lepiej niż jak się złości!:)
Ika- śliczności córeczka!
frogg- Fifi jest przesłodki,aż chce się schrupać!
rysia85 a mogę tą Twoją śliczną Walentynkę pożyczyć sobie heh?:)
luty małgoś- świetne ujęcie Krzysia!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry