Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NiaNia pisze:Wiecie co, mysle sobie za fajnie sobie wymysliłysmy ze mamy pod nickiem nasze zdjecia ;D Teraz widze, że inne laski poszły naszym śladem...Tak mi sie wydaje, bo wvesniej tego nigdzie nie widziałam
gazelaczek pisze:Melanie, myślę, że Niani chodziło o to, że niektóre dziewczyny pod swoim nickiem wklejają zdjęcia swoich dzieci, albo w ogóle coś tam innego. Ja na samym początku miałam np. zdjęcie gazelki A w ogóle, o ile dobrze pamiętam, to właśnie Niania nas nakręciła na te wszystkie odsłony - wklejanie zdjęć pod nickiem i w ogóle ujawnianie się. Czasem to sobie myślę, że jak ktoś znajomy mnie tu przyluka, to normalnie spalę się ze wstydu No jeszcze zależy jaki znajomy - wolałabym żeby Ci z pracy tu nie włazili 8)