reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Dziewczyny brzuszki super. Ja już o swoim dawno zapomniałam.

Już prawie wróciłam do wagi sprzed ciąży.Spróbuję wkleić jakieś fotki jak mi ktoś zechce zrobić ;D

reklama
Dziewczyny super brzuszki!!! :laugh:
Aniu.g bedziesz miala piekna pamiatke, po tak pomyslowych zdjeciach.
Kredko, oj z cala pewnoscia bedzie brzusia brakowalo. Zdjecia masz przefajne, szczegolnie pamiatkowe bedzie to z dzielem siostrzenca ;)
Olenka fajny brzusio, a i dzidzi musialo byc fajnie na tej plazy
Gaga, Twoj brzyszek starsznie wymiarowy w tej sukieneczce. Niech uda z tym lipcem ;)

Mój ostatni dzięń z brzuszkiem spędziłam nad wodą:
dscf02087ln.jpg

Dziekujemy za ujawnienie sie takiej slicznej buziunce ;D. Milo Cie zobaczyc Graszko ;D

Synka tez masz sympatycznego - moze i moj taki bedzie? ;D

Lilka jak tylko przyjade do Trójmiasta do rodziców to normalnie na jakiś browarek cię porwie ;D a ponoć bardzo staro wyglądam ;) kurcze gdyby jeszcze nie było tej nadwagi to byłoby super :-[ale powoli pracuje już nad tym :-[aniu.g milusia jesteś,ja jeszcze nie umiem na siebie patrzeć pozytywnie,ale może kiedyś........... :)

reklama
synalek od zawsze wszystkim bardziej wiekowy się wydawał ;D kiedys wam już pisałąm ,że jego tata bio;ogiczny zmarł jak małay miał 6 miesiecy ,a ja mieszkalam potem z rodzicami no i Maciuś<tak się zwie> :)jak ja pracowałam przebywał wiekszość czasu z dziadziem...czytali razem gazetki ,prowadzili poważne dyskusje i.t.d....To potem jak gdzieś zemną szedł potrafił gasić towarzystwo swoimi wymądrzałymi tekstami :)Teraz jest u dziadków na wakacjach i opowiadał kumplom z piaskownicy ostatnio -że ma nowego tate,ale to jest tata numer 2 :D no i opowiadał jak był na weselu u swojej mamy ;D ponoć w śrud rodziców z piaskownićy był niezły ubaw ;Dhaha ;)

Do góry