reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Dziewczyny brzuszki super. Ja już o swoim dawno zapomniałam.

Już prawie wróciłam do wagi sprzed ciąży.Spróbuję wkleić jakieś fotki jak mi ktoś zechce zrobić ;D

reklama
Dziewczyny super brzuszki!!! :laugh:
Aniu.g bedziesz miala piekna pamiatke, po tak pomyslowych zdjeciach.
Kredko, oj z cala pewnoscia bedzie brzusia brakowalo. Zdjecia masz przefajne, szczegolnie pamiatkowe bedzie to z dzielem siostrzenca ;)
Olenka fajny brzusio, a i dzidzi musialo byc fajnie na tej plazy
Gaga, Twoj brzyszek starsznie wymiarowy w tej sukieneczce. Niech uda z tym lipcem ;)

Mój ostatni dzięń z brzuszkiem spędziłam nad wodą:
dscf02087ln.jpg

Dziekujemy za ujawnienie sie takiej slicznej buziunce ;D. Milo Cie zobaczyc Graszko ;D

Synka tez masz sympatycznego - moze i moj taki bedzie? ;D

Lilka jak tylko przyjade do Trójmiasta do rodziców to normalnie na jakiś browarek cię porwie ;D a ponoć bardzo staro wyglądam ;) kurcze gdyby jeszcze nie było tej nadwagi to byłoby super :-[ale powoli pracuje już nad tym :-[aniu.g milusia jesteś,ja jeszcze nie umiem na siebie patrzeć pozytywnie,ale może kiedyś........... :)

reklama
synalek od zawsze wszystkim bardziej wiekowy się wydawał ;D kiedys wam już pisałąm ,że jego tata bio;ogiczny zmarł jak małay miał 6 miesiecy ,a ja mieszkalam potem z rodzicami no i Maciuś<tak się zwie> :)jak ja pracowałam przebywał wiekszość czasu z dziadziem...czytali razem gazetki ,prowadzili poważne dyskusje i.t.d....To potem jak gdzieś zemną szedł potrafił gasić towarzystwo swoimi wymądrzałymi tekstami :)Teraz jest u dziadków na wakacjach i opowiadał kumplom z piaskownicy ostatnio -że ma nowego tate,ale to jest tata numer 2 :D no i opowiadał jak był na weselu u swojej mamy ;D ponoć w śrud rodziców z piaskownićy był niezły ubaw ;Dhaha ;)

Do góry