reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

reklama
mnie ponownie spotkała niespodzianka
tzn ktos pokazał komuś moje fotki w ciązy na bb
i do mnie dotarła informacja, że ja umieszczam swoje nagie zdjęcia w internecie :D

i w dodatku ktos czytał moje posty - do mnie doszło, że ojciec mnie z domu wywali za to co pisze :o :D

na szczęście nie mam sie czego bać, ale jak widac trzeba mieć na względzie, że każda wsza może sie tu dostac i poczytac :p

no dobra ;D

od roku nie jestem blondiną :D a wcześniej całaaaae życie byłam

dscn3111forum29gk.jpg

dscn3116forum36ue.jpg

druga od lewej to ja :)

dscn3197forum14uk.jpg

2 lata temu w maju na zawodach w Czechach :)

wtedy ważyłam 49kg
dla porównania pod koniec ciąży ważyłam 76kg ;D
dzisiaj waże 64kg :p no i jędrność nie ta :p

ale dzisiaj poćwiczyłam jak byłyśmy na spacerku w lesie - nie mogłam wejść po schodach w domu tak mi nogi drżały ;D
dżizes jak mi spadła kondycha :p

ale sie nadrobi ;)

Melanie ja prosze o więcej. Wiesz ale mi się wydaje, że w tych ciemnych chyba ci lepiej i tak jakoś bardziej dziewczęco.

dziękuję :)

jakoś doroślej się czuję w ciemnych kudełkach ;)
no i grzywka... na początku jej niecierpiałam a teraz niewyobrażam sobie jej nie mieć :D
więcej fotek?
nieee, to jest galeria lipcóweczek :)

reklama
Do góry