reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

reklama
mnie ponownie spotkała niespodzianka
tzn ktos pokazał komuś moje fotki w ciązy na bb
i do mnie dotarła informacja, że ja umieszczam swoje nagie zdjęcia w internecie :D

i w dodatku ktos czytał moje posty - do mnie doszło, że ojciec mnie z domu wywali za to co pisze :o :D

na szczęście nie mam sie czego bać, ale jak widac trzeba mieć na względzie, że każda wsza może sie tu dostac i poczytac :p

no dobra ;D

od roku nie jestem blondiną :D a wcześniej całaaaae życie byłam

dscn3111forum29gk.jpg

dscn3116forum36ue.jpg

druga od lewej to ja :)

dscn3197forum14uk.jpg

2 lata temu w maju na zawodach w Czechach :)

wtedy ważyłam 49kg
dla porównania pod koniec ciąży ważyłam 76kg ;D
dzisiaj waże 64kg :p no i jędrność nie ta :p

ale dzisiaj poćwiczyłam jak byłyśmy na spacerku w lesie - nie mogłam wejść po schodach w domu tak mi nogi drżały ;D
dżizes jak mi spadła kondycha :p

ale sie nadrobi ;)

Melanie ja prosze o więcej. Wiesz ale mi się wydaje, że w tych ciemnych chyba ci lepiej i tak jakoś bardziej dziewczęco.

dziękuję :)

jakoś doroślej się czuję w ciemnych kudełkach ;)
no i grzywka... na początku jej niecierpiałam a teraz niewyobrażam sobie jej nie mieć :D
więcej fotek?
nieee, to jest galeria lipcóweczek :)

reklama
Do góry